L’alcalde d’Algemesí recula amb la seua pretensió d’augmentar-se el IPC per a 2012, segons EU

1
501

Encara no ha entrat en vigor el pressupost aprovat el passat novembre i les distensions internes en el seu partit junt a la pressió de l’oposició han produït que l’augment del IPC per als salaris de l’alcalde i regidors alliberats es destine a serveis socials.

Esquerra Unida d’Algemesí vol mostrar la seua satisfacció per la proposta presentada per l’alcalde d’Algemesí en una reunió de Junta de Portaveus ahir dimecres 21 de desembre, en el sentit de renunciar a l’augment del IPC aprovat pel seu equip de govern per a les dietes i els salaris del personal de confiança.

Per a Pere Blanco ‘és una mostra de la debilitat en que es troba l’actual alcalde que  comença a ser qüestionat per una part del seu equip, així mateix pensem que ha estat pressionat per instancies superiors del seu propi partit, més encara després de la proposta presentada en Alzira per l’alcaldesa Elena Bastidas, que rebaixarà els salaris en un 5%, tot el contrari de l’alcalde d’Algemesí’. En aquest aspecte recorda Pere Blanco que ja a l’any 2007 recent accedit a l’alcaldia la seua primera pretensió era d’adjudicar-se un sou superior als 90.000 €, i que va ser el seu propi partit el que el va obligar a deixar-se un sou lleugerament inferior a l’alcaldessa d’Alzira. Així i tot, el nostre l’alcalde superarà els 60.000 €, més dels 58.000 € previstos de l’alcaldessa d’Alzira, amb el que segurament serà l’alcalde millor pagat de la Ribera.

Per a Esquerra Unida és un fet més de la incompetència a que esta arribant el govern del Partit Popular en Algemesi i especialment de la seua primera autoritat, el Sr Vicent R Garcia, incompetència ja demostrada en les decisions ruïnoses i personalistes de portar endavant el garatge del mercat sabent que seria un projecte  ruïnós per al poble, o les renegociacions dels préstecs. Per a Esquerra Unida el millor per al nostre poble i per els nostres ciutadans que deuria fer el Partit Popular és buscar-li ja un recanvi per que no finalitzarà la legislatura.

Comunicat EU

1 Comentario

  1. ¡¿El Alcalde de Algemesí quiere aumentarse el sueldo?! Pero, ¡¿eso es verdad?! ¡¡Con la que está cayendo!! ¡¡Cuánta falta hace entonces una mano dura en el Partido Popular de la Comunidad Valenciana!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here