Rosa Antich, gerent de l’administració nº2: «Enguany la grossa de Nadal tocarà en Alzira perquè ens ho mereixem els alzirenys»

1
886

La Grossa tocà a Avidesa en 1968 /Foto de Alfonso Rovira

Mª Martínez regenta l’administració nº1

Alzira aspira, enguany, a contar amb tres medalles d’or en l’esport de la loteria, després d’haver pujat al més alt del caixò en dos ocasions; anys 1933 i 1968, en aquest últim a més de la grossa va caure el tercer premi.

Una veterana lotera, Rosa Antich, que regenta l’administració nº2, ha revetlat hui a Riberaexpress que «enguanay tornarà a tocar la grossa en Alzira». Preguntada perquè ho diu, ha assegurat que «perquè ens ho mereixem». En esta administració s’ha venut en el sorteig de nadal algo menys que en les edicions  anteriors «entre un 5 i un 10%». Sobre tot perquè les empreses que són boens clientes «algunes han desaparegut».

La terminació en 11, la més demanada enguany

El final en 11 és el més demanat en les administracions d’Alzira, sembla que perquè coincidix en l’any que ja s’acaba, però les terminacions en 13 i 15 tenen molts adeptes, així com els finals en 5 i en 7 tenen, també, un bon grapat de fans.

En l’administració n1 les vendes «han sigut molt similars a les de l’any passat» ens confessa la seua gerent, Maria Martínez, a qui li han solicitat molt especialment el número 14.411, del que només li quedava un dècim.

Mentre a Paco Comes, de l’adminisrtració nº3, coneguda per El Mercat, li han demanat des de diversos punts d’Espanya, el 28.412. Un tant mosquejat per la coincidència, li  explicaren el motiu, «és la data en la que els solicitants es casaran el proper mes d’abril». Esta oficina de Loteries va vendre l’any 2007 el últim premi caigut a Alzira pel Nadal, concretament un cinqué amb el número, 53.238.

Hi ha molta costum que els clients demanen números que coincidixen en dades de naiximent o altres significatives. En El Mercat també s’ha venut «per l’estil de l’any passat». I cal dir que en les tres s’han registrat este matí cues per veure si la sort arriba en el últim moment.

Enguany, cal tindre en compte que la grossa vindrà més grossa que mai en pagar l’Estat per cada dècim la guapa xifra de 400.000 euros.

La foto d’Avidesa és de l’amic Alfonso Rovira, gràcies

Rosa Antich en la seua administració

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here