Les farmàcies obrin hui les portes en cobrar els 60 milions d’euros promesos pel Consell

1
286

Els col·legis de farmacèutics de la Comunitat Valenciana han decidit desconvocar el tancament d’oficines iniciat este dilluns com a mesura de protesta davant dels «impagats» del Consell, després que la Conselleria de Sanitat hi haja efectuat el pagament dels 60 milions previst en el segon termini.

Així ho han avançat fonts del Col·legi de Farmacèutics de València (Micof). En la segona jornada de tancament patronal, Sanitat ha efectuat pagat a les farmàcies els 60 milions previstos en el segon termini del calendari acordat al novembre .

Des de la Conselleria han assegurat, tot i això, que este desemborsament es produïx en disposar dels diners i «no com a resposta a una mesura de pressió que suposa una vaga» i que, amb este pagament, «es posa al dia» en el compliment del calendari de pagaments.

Europa Press/Riberaexpress

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here