EU-Algemesí presenta al plenari una moció contra les retallades dels metges de urgència del Centre de Salut

0
438

Les retallades deixaran un metge a partir de les 15.00 hores fins les 08.00 del dia següent

Esquerra Unida d’Algemesí presentarà al plenari del mes de desembre una moció en contra de les retallades anunciades i ja posades en marxa que deixaran el servei d’urgències del CS Algemesi i la Zona Bàsica de Salut 5, Algemesi i Albalat, amb un sol professional sanitari.

Per al regidor Asensio García és del tot inadmissible deixar un sol professional per atendre una població de més de 32.000 habitants, més encara quan segons les dades proporcionades per la mateixa UTE que gestiona aquest hospital ha declarat uns beneficis els darrers 6 anys de 26 milions d’euros, és una prova més de com aquest sistema de gestió privada amb finançament públic busca lucrar-se amb la salut dels postres veïns i veïnes.

A la moció Esquerra Unida d’Algemesí demana que es restablisca un servei eficient i amb capacitat per atendre a la població de la ZBS amb dos professionals sanitaris des de les 15.00 fins les 08 del dia següent.

Aquesta mateixa moció serà presentada al plenari corresponent per els companys i per el grup municipal d’EUPV d’Albalat l’altra població afectada.

Comunicat EU-Algemesí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here