El Nou Bàsquet Alzira perd en la seua visita a la pista de l’Alcàsser (71-54)

0
479

Nou Bàsquet Alzira

L’equip alzireny va acusar la falta de continuïtat en el seu joc i va patir la quarta derrota de la temporada (71-54)

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira no va poder aconseguir la victòria a la pista del CB Alcàsser, on va caure per 71-54, en partit corresponent a la desena jornada de lliga. El conjunt alzireny va tornar a demostrar la falta de continuïtat en el seu joc i va patir la quarta derrota de la temporada.

Com en els darrers partits, el Nou Bàsquet Alzira va acusar el mal començament i va haver d’anar a remolc la resta de l’encontre. El conjunt local va eixir més concentrat, anotant amb facilitat i trobant posicions còmodes de tir (10-0; minut 3). L’eixida de l’Alcàsser va sorprendre als jugadors alzirenys, que van tardar a reaccionar. A poc a poc, l’equip blaugrana començava a veure anella i dues cistelles d’Alberto Tejedor donaven aire als nostres, però tres triples consecutius de l’Alcàsser en apenes minut i mig disparava la diferència al final del primer quart (25-12).

En el segon període es va poder vore la millor i la pitjor versió del conjunt alzireny. En un bon inici de quart, els nostres jugadors van augmentar el nivell defensiu i van ofegar l’atac de l’Alcàsser durant quasi set minuts. Gràcies a un parcial d’0-11, el marcador es va apretar fins al 25-23. Però tota la labor feta fins al moment va quedar en no res. En un baixó d’intensitat difícil d’explicar, els jugadors entrenats per Alberto Lahoz van encaixar un parcial de 13-1 en els últims tres minuts que va deixar el marcador en 38-24 al descans.

Després del pas pels vestidors, el partit va discórrer igualat, encara que un CB Alcàsser molt més inspirat en els llançaments exteriors i fent mal en el rebot ofensiu mantenia el seu avantatge per damunt dels 15 punts. De nou en un final de quart fatídic per als nostres, un altre parcial de 8-2 en dos minuts col·locava el màxim avantatge a favor de l’equip de l’Horta Sud (57-37). Arribats a l’últim quart, el Nou Bàsquet Alzira no li va perdre la cara al partit i va eixir disposat a donar-ho tot. L’esforç defensiu que van demostrar els homes d’Alberto Lahoz va servir per a reduir la diferència fins als dotze punts.

Però dues errades en atac en situacions de franca superioritat dels nostres sèniors les va aprofitar l’Alcàsser per a escapar-se de nou (67-51), a dos minuts per a la conclusió. En el tram final, els avantatges en l’electrònic a favor dels locals es van moure entorn als setze punts i un triple dels de l’Horta Sud en l’última jugada del partit va establir el definitiu 71-54.

Després d’esta jornada, arriba el paró de Nadal. El dissabte 7 de gener, passats els Reis, tornarà la competició, amb la visita al pavelló Fontana Mogort del CB Alginet “B”, un rival complicat per a començar el nou any.

Derrotes de les sèniors i dels júniors

Pel que fa a la resta de la jornada, el sènior femení no va poder guanyar a la pista del Dènia BC (73-35). El conjunt local va imposar el seu ritme des de l’inici i va anar ampliant el seu avantatge fins a arribar al descans amb un resultat de 36-16. Les jugadores alzirenyes no van poder reaccionar en la represa i van encaixar un parcial de 21-7 en el tercer quart, que va acabar de decantar el partit a favor de les locals.

Finalment, l’equip júnior masculí, Base Sportleader Alzira, es va vore sorprès pel  CB Algemesí en un partit que es preveia assequible i que es van acabar emportant els visitants per 57-66. La primera part va discórrer amb avantatges favorables al Base Sportleader, encara que els algemesinencs van anar retallant diferències per a arribar al descans amb empat a 33. En la represa, el partit es va decantar a favor del CB Algemesí fruit del domini dels seus jugadors interiors dins de la pintura.

RESULTATS DE LA JORNADA 17/12/2011

SÈNIOR MASCULI – AUTONÒMICA

C.B. ALCASSER «A» 71

NOU BÀSQUET ALZIRA                              54

SÈNIOR FEMENÍ – AUTONÒMICA

DENIA B.C.                                                 73

NOU BÀSQUET ALZIRA                              35

SÈNIOR MASCULI – PRIMERA ZONAL

BLASMETAL ALUMINIO N.B. ALZIRA         DESCANSA

JÚNIOR MASCULI – PRIMERA ZONAL

BASE SPORTLEADER N.B. ALZIRA           57

C.B. ALGEMESI 66

CADET MASCULÍ –ZONAL

C.B. OLIVA ´B´                                           36

GRUPHAC NOU BÀSQUET ALZIRA             47

CADET MASCULÍ –ZONAL

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 30

C.B. LA ENCARNACION                              76

CADET FEMENÍ –PREFERENT

MARISTAS                                                 86

NOU BÀSQUET ALZIRA 21

INFANTIL MASCULI – PREFERENT

C.B. OLIVA ´A´                                           17

INSTITUTO JARQUE N.B. ALZIRA              35

INFANTIL MASCULÍ– ZONAL

C.B. LA ENCARNACION                              85

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 25

ALEVÍ BLAU – NP 1

PISCINAS AQUA N.B. ALZIRA                    71

C.D. SAN PEDRO MOIXENT «B»                 21

ALEVÍ GRANA – NP 2

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 52

C.B. GENOVES                                          66

BENJAMÍ – NP 1

C.B. SUECA                                               37

DIGITIMPRÉS N.B. ALZIRA                        73

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here