A les 6,30 hores d’esta matinada arriba l’hivern amb temperatures suaus i vent encalmat

0
311

L’entrada oficial de l’hivern es produirà justament quant el rellotge marque les 06’30h. de la matinada. Un hivern que, per cert, enguany durarà 88 dies i 23 hores (el 20 de març entrarem de ple a la primavera).

I l’hivern enguany ve molt suau i sense ganes de moviment ja que continuarem parlant d’oratge anticiclònic, estable, càlid… i amb un sol que es deixarà vore amb més ganes (el cel estarà més net) i amb temperatures que no afluixaran, situant-se al voltant dels 20ºC a les hores centrals. Per cert, el vent de mestral ja no serà molest i es mostrarà més tranquil i encalmat.

Jovi Esteve

.

Matí Vesprada Nit

2 Sol-NP 1 Sol 16 Lluna

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here