Mare i filla del Club Atletisme l’Alcúdia, guanyadores del Cross de Yecla

0
324

El CA l'Alcúdia en lo més alt

El diumenge 18 de desembre es celebrava el XXIX Cros Nacianal “Fiestas de la Virgen”al poliesportiu “Las Pozas”  de la ciutat de Yecla (Murcia).

Es tracta d’un circuit molt dur i exigent en el que hi ha que saber mesurar-se bé, per poder aguantar les pujades, baixades,  bots,  zones ràpides i sobre tot el fred,  cosa que no  va impedir que alcudianes Gema Jordàn  en categoria cadet i Oreto Costa en categoria de Veterana,  foren les primeres classificades. Filla i mare tingueren l’honor d’emportar-se dos trofeus de primeres classificades  dels 17 que es repartien entre totes les categories  masculines i femenines.

Cristina Espí, sotacampiona Provincial de 3.000 metres llisos

Per altra banda, i continuant amb els èxits del Club Atletisme l’Alcúdia,  dissabte 17 es disputava el Campionat Provincial individual absolut  de pista coberta, en el pavelló Lluís Puig de València,  on la nostra atleta Cristina Espí fou medalla de plata en els 3000 metres llisos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here