L’Ajuntament de l’Alcúdia torna a convocar les ajudes per als estudiants de música

0
763

L'alcalde Robert MArtínez en la Casa de la Música

En un moment en què totes les institucions estan fent retalls de pressupost per adaptar-se a la crisi, l’Ajuntament de l’Alcúdia compleix ambla seua promesa de no retallar en educació, i torna a convocar les ajudes per al Grau Elemental de Música i per a Músic- Becari de la Banda Simfònica.

Les ajudes per alumnes del Grau Elemental de música les va assolir el consistori ara fa 4 anys davant la supressió de les ajudes que la Conselleria donava en el passat als alumnes que es matriculaven en eixe grau dels estudis musicals oficials. Donat que eixes ajudes de Conselleria no s’han reimplantat mai, l’Ajuntament, conscient de l’esforç econòmic que els estudis musicals suposen per a les famílies, vol incentivar els xiquets i xiquetes a que comencen la seua formació musical al Centre Professional de Música de l’Alcúdia.

Les ajudes les podran demanar, fins el 20 de gener de 2012, els i les estudiants dels 4 cursos del Grau Elemental, matriculats al Centre professional de l’Alcúdia i empadronats al poble en el moment de formalitzar la sol·licitud. El muntant de les ajudes és de 80 € per als alumnes de 1r i 2n i de 90€ per als de 3r i 4rt de Grau Elemental.

Per altra banda, i ja per huitè any consecutiu, l’Ajuntament segueix amb la seua tasca de recolzament a la Filharmònica Alcudiana i, alhora, al Centre professional de Música de l’Alcúdia, dotant una sèrie de beques que potencien aquells alumnes que, en entrar a formar part de la banda Simfònica, decideixen prosseguir els estudis musicals al Centre.

L’objectiu d’estes ajudes és, per una banda, posar cura en l’educació dels nostres música i, per altra, millorar el nivell de qualitat de la Banda Simfònica de la Filharmònica Alcudiana, tot això alhora que s’ajuda a les famílies que recolzen l’esforç dels músics.

A esta convocatòria per a Músic-Becari poden optar els i les estudiants matriculats al curs 2011-2012 (oficial i no oficial) en el Centre Professional de Música de l’Alcúdia, en 3r o qualsevol altre curs superior d’Ensenyament Professional i que, a més són músic en actiu de la Banda Simfònica. Cal també haver aprovat el curs anterior al matriculat i acudir a un percentatge establit d’assajos de la Banda.

Per a més requisits i per a formalitzar la sol·licitud, poden acudir a la secretaria de la Casa de la Música on seran convenientment informats. El termini de presentació de sol·licituds finalitza també el dia 20 de gener.

La dotació d’estes beques serà fins el 60% del cost del curs, de manera que l’Ajuntament i les famílies dels músics-becaris comparteixen quasi per meitat el costos de l’aprenentatge.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here