Units x València dóna suport a les mesures de protesta dels farmacèutics valencians

1
161

Vicent Boix, secretari de polítiques sanitàries d’UNITS ha manifestat que la formació valencianista dóna suport a les mesures de protesta que han mamprés els farmacèutics valencians i justifica l’anunci del tancament patronal per al 19, 20 i 21 perque “la Generalitat no només manté el deute sanitari per damunt dels 500.000.000 d’euros sinó que literalment ha enganyat als farmacèutics incomplint el calendari de pagaments que havien pactat.”

De fet, com indica Boix, “només han pagat el primer termini del 10 de novembre corresponent al 50% de juliol, curiosament dies abans de les eleccions generals, perque a hores d’ara, no res se sap del segon termini del dia 10 d’este mes”

Els problemes no acaben aci, recorda Boix, “perque la consignació dels pressuposts de la Generalitat per a l’any 2012 replega una quantitat insuficient per a cobrir les despeses en medicaments qüestió que els farmacèutics ha alegat perque estimen que faltarien uns 365.000.000 d’euros lo que suposa unes tres mensualitats que estarien el l’aire per al correcte subministrament dels medicaments a tots els valencians i valencianes.”

Per tot açò, com indica Boix, “el nostre partit, UNITS, vol manifestar la nostra solidaritat a este sector que tan directament s’esta veient afectat per la deficient gestió econòmica del Consell, pel malbaratament dels diners públics per part del PP que està a punt de provocar problemes per al subministrament de medicaments i que està afectant directament als farmacèutics perque alguns s’han vist obligats a entrar fins i tot en concurs de creditors.”

Per últim Boix ha indicat que “la responsabilitat d’esta situació recau en el Consell presidit per Fabra al que cal exigir que pose damunt de la taula solucions i es deixe de paraules buides i promeses incomplides.”

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here