Presentació dels 13 equips i dels 200 jugadors del Ciutat d’Alzira en Tulell

0
353

El Ciutat d’Alzira FB va presentar el passat cap de setmana a Tulell els 13 equips d’esta escola de futbol que totalitzen prop de 200 jugadors amb la presència del regidor d’Esports, Manolo Nebot.

L’escola conta amb equips en totes les categories, començant pels Querubins als que cal afegir, 2 prebenjamins, 2 benjamins i 3 alevins en futbol 7. Mentre en futbol 11 conta amb un infantil, un cadet, un juvenil, l’equip Femeni en Primera Regional i l’Amater en 2ª Regional.

El director esportiu, Pepe Casado, va ressaltar el “notable increment” registrat en esta temporada, amb “5 conjunt nous i més de 60 jugadors”.

Per la seua part el president del club, Xavier Espanya, va agrair als pares i mares “la confiança depositada en el nostre club per confiar-nos l’ensenyament esportiu i futbolístic a la nostra escola en uns temps tan complicats com els actuals”.

Mentre Nebot va felicitar a la directiva, cos tècnic i jugadors i en especial a les xiques del Femeni per “l’excel.lent temporada que estan fent”.

A la presentació van estar, també, el director de l’escola de la UD Alzira, Eduardo Alberola i l’exjugador de 1ª Divisió alzireny, Fernando Sierra, convidats per la directiva del Ciutat d’Alzira.

CIUTAT D’ALZIRA FB

Gabinet de Premsa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here