La falla Albuixarres farà una II Fira Solidària davant l’èxit de la primera en vendre més d’un miler de llibres

0
331
Rossell i la resta de fallers han treballat de valent en la fira

La comissió de la falla Albuixarres-Camí Fondo d’Alzira, a falta de l’aprovació definitiva, té previst fer una segona edició de la Fira Solidària davant l’èxit dee la primera en la que s’han venut més d’un miler dels llibres recollits.

Els fallers decidiran, en breu, quina associació d’Alzira serà la beneficiada després que la venda dels textos d’esta edició siga destinada a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzhèimer (AFA).

La solidaritat dels alzirenys no ha estat sols en la compra de llibres sinò en la cessió dels mateixos en arribar fins prop dels 5.000 exemplars entre volums, còmics i revistes. Fins i tot durant el diumenge, últim dia de fira, els fallers d’Albuixarres-Camí Fondo recolliren al voltant de 250 llibres donats per particulars, entre ells varies enciclopèdies.

El sorteig d’un cap de setmana per a dos persones en «un hotel de somni» ha correspost al soldiari lector, Francisco Albarracín Rivero, que podrà triar entre mig centenars d’hotels d’Espanya i Portugal.

El promotor d’esta loable iniciativa, Jaime Rossell, ha ressaltat a Riberaexpress que «la gent de la falla s’ha volcat en esta fira» i que «hem rebut nombroses felicitacions de la gent».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here