Èxit de convocàtoria de «Carcaixent m’agrada» amb la presentació de la col.lecció infantil de Joan Carles Girbés

12
391
Presentació de la col.lecció a Carcaixent

La presentació de la col·lecció infantil “Els llibres de Marc i Andrea”, del carcaixentí Joan Carles Girbés, va omplir de gom a gom l’Auditori de les

Dominiques de Carcaixent. Més de 300 persones, entre majors i xiquets, van gaudir d’aquest acte organitzat per l’associació cultural “Carcaixent m’agrada”, i que comptà també amb la col·laboració d’Edicions Bromera.
La sessió va començar amb una animació lectora a càrrec del grup Tabalà, que va fer gaudir amb jocs, pintures i balls un grup molt nombrós de xiquets i xiquetes. Després, l’escriptor Josep Millo va fer un repàs de les virtuts d’aquesta col·lecció de quatre llibres de cartó com a incentiu en el foment de la lectura en els infants; i, després de les paraules de l’autor, el cantacançons Dani Miquel va fer les delícies dels assistents amb música i balls, que van posar el colofó a una jornada emotiva i divertida. “Carcaixent m’agrada” agraeix aquesta massiva presència de públic, que encoratja l’associació a continuar treballant amb il·lusió en la divulgació del nostre ric patrimoni natural i cultural, que creix i es renova contínuament.
A hores d’ara, el grup de Facebook de l’associació ha superat el mig miler de seguidors, i continuarà ampliantse en el futur per demostrar que, malgrat la crisi econòmica, es poden continuar programant amb èxit a Carcaixent activitats culturals arrelades a la ciutat i a la cultura pròpia dels valencians. “Carcaixent m’agrada” ha convocat també en els últims mesos altres actes literaris, com ara la presentació del llibre Això ho pague jo!, de Xavi Castillo, o la celebració del II Sopar Estellés, convocatòries que van atraure també una gran quantitat de carcaixentins.

12 Comentarios

 1. Santi et molesta que un de Carcaixent escriga llibres per a xiquets i els presente al poble? A mi no per supost! Crec que lo teu només ho curen els metges…..

 2. Només tinc paraules d’agraïment a l’associació «Carcaixent m’agrada» i a tota la gent que va voler compartir amb nosaltres dissabte passat l’alegria pel naixement d’aquesta nova col·lecció de llibres.
  Moltes gràcies a tots/es!

 3. Lo que és de poca vergonya és que ni l’alcaldesa niningu regidor dels que manen tan acodira a recolzar un acte cultural d’un escritor del poble. Estarien ocupats en coses de més sustancia,, ppero igual com van a tots actes de falles i atres…..

 4. Alomiyor no n’estaven convidats, de tota forma jo no clavaria a tots els regidors governants al mateix sac, se poden classificar en 3 grups:

  – L’alcaldessa i els pilotaris (els que li fan la pilota)
  – El necessari (es evident de qui parlem)
  – Els que no conten (son 2 o 3, no conten amb ells per a res i no sels informa de res perque veuen la realitat i com a Lola sols li agrada que li conten alegries i li fagen la pilota i aquestos no ho fan… els te apartats de tot i no sels comunica res, encara que tinga a veure en les arees que tenen assignades aquestos regidors, possiblement algun d’aquestos regidors havera acudit si havera sabut de la celebracio d’aquest acte, però torne a dir que no sels comunica res)

  P.D. Els integrants d’aquest ultim grup son els membres de l’equip de govern que mes treballen per Carcaixent, llastima que de 11 tan sols ho fagen 3

  • Pues en el caso concreto de esos 2 o 3 concejales , tienen resuelto el tema en un piss-pass. Basta con no levantar la manita cuando no están deacuerdo en algo y problema solucionado.Incluso creo que con sólo la advertencia de poder llegar a hacerlo , resolverían el tema de falta de atención por parte de la Alcaldesa.

   Pero , esta gente , está en la linea que utiliza la Sra. Lola y que es la de echar la culpa a quien se tercie, pero nunca hacerse responsable de sus actuaciones.

   Para mi , igual de culpable es la Sra. Lola que la gente que le está otorgando el poder de decisión , entre los que incluyo a algunos funcionarios.

   Por cierto , a mi los del bloc no me producen dolor de panxa , cosa que los del PP Carcaixent SI.

 5. Jo no vaig trobar a faltar a ningú. El que vull que quede clar és que, personalment, els vaig donar invitacions als regidors, de tots els partits, que teníen comissió dimecres passat i a una de les regidores del PP per a que les repartira entre els regidors que no estaven.
  A mi resulta que el Bloc i aquesta associació de «Carcaixent m’agrada» també em dona mal de panxa, però d’emoció, quan els veig treballar i muntar actes com aquesta presentació que tan feliç ens va fer a tos els de la família.
  Sols han demostrat que es poden fer actes culturals al poble que interessen a la gent, omplint per segona vegada en sis mesos l’auditori fins la bandera, amb presentacions de llibres, cosa ben complicada en els temps que corren. I això amb a penes la contribució dels que estem en l’associació. De què seríem capaços amb recursos econòmics? Tenim el que no tenen molts altres: ganes de treballar.
  Gràcies companys i endavant!

  • Si estaben convidats i l’entra era gratis em reafirme en el comentari anterior: es una poca vergonya que cap autoritat local vaja a un acte cultural com este. O es que tots els dies un escritor loca l publica libre??

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here