Baldoví (Compromís) tindrà demà 5 minuts per explicar el seu vot contrari a la investidura de Rajoy

1
347

El diputat riberenc, Joan Baldoví (Compromís), debutarà demà dimarts a les Corts Espanyoles per explciar el seu posicionament davant la investidura de Mariano Rajoy com a nou president del Govern.

El problema és que deurà concentrar en 5 minuts totes i cada una de les seues explicacions de vot, un vot que segons ha avançat a Riberaexpress  «no pot ser favorable davant els retalls als drets bàsics dels treballadors i de les polítiques socials que s’intueixen». Unes polítiques «que el govern del PP han deixat un fort endeudament al País Valencià i que Rajoy no ha sigut capaç de corregir».

Baldoví ha lamentat que la Mesa del Congrés no haja acceptat que Amaiur tinga grup propi perquè «amb un Grup Mixt de 18 diputats hi han poques possibilitats d’intervindre i de treballar».

El representant riberenc de Compromís-Equo al Parlament es troba hui concentrat a Madrid preparant el seu debut que tindrà lloc, previsiblement, demà dimarts a mitjan matí.

1 Comentario

  1. Esta persona va a vota en contra por algo que se intuye??? Me podria intuir los numeros del gordo de navidad??? Madre mia como esta el patio……

    Es decir, que Amaiur «ETA» tenia que tener grupo propio verdad? es decir que acepta lo que hace esa gente no??

    Eso es empezar haciendo amigos¡¡¡¡¡

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here