Alzira ha venut ja el 80% de les 850 butaques per al concert de David Bisbal

1
348
Bisbal en un recent concert a Barcelona

El regidor de Festes, Rafael Fita, creu que «s’esgotaran» les entrades per al concert de David Bisbal previst per a demà dimarts al Gran Teatre d’Alzira «o en tot cas quedaran ben poquetes sense vendre» en declaracions fetes este matí a Riberaexpress.

De les 850 entrades que l’Ajuntament d’Alzira has ficat a la venda s’havien venut a migdia de hui, «prop de 700 entrades», el que significa un 80% de la capacitat del teatre. Cal tindre cn compte que per llei, al menys un 10% s’ha de ficar a la venda en taquilla. Una venda que es farà hui i demà entre les 19,30 i les 21,30 hores a les taquilles del Gran Teatre.

Ara ja estan esgotades les entrades de 75 euros que corresponen als seients de l’anfiteatre, així com també les de 90 euros que son les del pati de butaques a partir de la fila 13. Mentre falten per vendre les entrades mès cares -120 euros- que són les de palco i butaques de les 12 primeres files del pati. I pel que fa a les entrades més econòmiques, les de 60 euros, sol s ‘han venut un 40% dels 350 seients situats als laterals del Teatre. Això significa que resten poc més de 200 possibilitats de veure en directe el cantant d’Ave Maria i Corazon Latino.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here