
Riberaexpress comença aquest diumenge el receptari d’un dels temples gastronòmics de la Ribera: El Restaurant Camí Vell d’Alzira. De la mà dels germans López (Antonio i Iván) ens anem a xuplar els dits amb les receptes que ens han preparat.
Per a avui tenim un Còctel de gambes per a 4 persones.
Ingredients:
-400 gr. de llagostins o gambes.
-250 gr. de carn de cranc.
-Encisam
-Taronja.
-Maionesa.
-Tabasco.
-Kétchup.
-Conyac.
-Llorer.
-Poma.
Desenvolupament:
1-Coem el marisc amb aigua bullint i llorer. Ho pelem amb la carn de cranc.
2-Piquem també l’encisam.
3-Ratllem la poma i ho barregem amb la maionesa, el suc de taronja i el conyac.
4-Afegim el kétchup i el tabasco.
5-Servim el marisc sobre la base d’encisam, salsejem i decorem .
Bon profit!!!