La Falla Albuixarres ha venut ja prop d’un miler de llibres en la Fira Solidària per a l’Associació de malalts d’Alzhèimer d’Alzira

3
184
Hi han llibres per a totes les edats

La gent solidària no sap de crisi i així ho demostra l’excepcional resposta dels veïns d’Alzira que, anit, la Fira organitzada per la falla Albuixarres-Camí Fondo havia venut, ja, prop d’un miler de llibres

Gent de totes les edats s’acostat als dos punts de la mostra  i no seria massa descabellat dir que quasi podran esgotar-se els llibres. Tres veteranes lectores comentaven la «gran varietat de llibres existent amb un preu molt econòmic», la majoria d’ells a tan sols un euro.

La Fira Solidària contava, inicialment, amb una biblioteca de 3.500 libres més 1.500 revistes, còmics i DVD’s, una mostra que està organitzada per la falla Aluixarres-Camí Fondo amb la finalitat de recaptar fons per a l’Associació de Familiars Alzhèimer d’Alzira (AFA).

La presidenta d’est associació, Mª Antonia Bria, ha agraïr a la comissió la seua iniciativa que servirà per «poder desenvolupar un ample programa d’activitats

Jaime Rossell, el faller impulsor de la fira

per als malalts i comprensar el retall de les subvencions».

El faller, Jaime Rossell, coordinador de la campanya de captació de llibres, manifestà que esta iniciativa la va ficar en marxa quan «vaig llegir a Riberaexpress que en Benifaió havien fet una fira solidària d’estes característiques». Aleshores tota la comissió es ficà a treballar i tan sols en un parell de mesos han aconseguit reunir una biblioteca de  5.000 exemplars que estaran a la venda al llarg de tot el cap de setmana.

Els punts de venda es troben a una planta baixa de la Plaça Major (cantó amb Hort dels Frares) i a la mateixa placeta durant hui dissabte i demà diumenge de 10 a 22 hores ininterrompudament.

Riberaexpress

3 Comentarios

  1. Enhobona a la Falla Albuixarres-Camí Fondo, des de Riberaexpress. Una menció especial per a Jaime Rossell. Un crack!!, igual que a la resta de la Comissió. Un 10!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here