‘Carcaixent m’agrada’ presenta «Els Llibres de Marc i Andrea» de Joan Carles Girbés

2
317

Aquest dissabte 17 de desembre a les 19h es presenta, a l’Auditori Municipal de Carcaixent (antic convent de les Dominiques), la col·lecció «Els Llibres de Marc i Andrea», escrita per l’autor carcaixentí Joan Carles Girbés i que ha publicat Edicions Bromera, amb il·lustracions de Sílvia Ortega.

La presentació anirà a càrrec de l’escriptor Josep Millo, i comptarà amb l’actuació musical de Dani Miquel, el Cantacançons. Els més menuts podran gaudir també d’una animació lectora al voltant dels quatre llibres desenvolupada pel grup Tabalà.

L’acte, en què col·labora també Edicions Bromera, està organitzat per “Carcaixent m’agrada”, una associació cultural de recent creació que té per objectius la promoció i difusió del patrimoni de la localitat, i que ha organitzat al llarg de 2011 diverses excursions i xarrades.

Els títols d’aquesta nova col·lecció de llibres de cartó dur, pensats especialment per als primers lectors, són La festa d’aniversari, Una excursió redona, Un dia atrafegat i Fem la maleta!, i formen part de la col·lecció «Llibres de Cartó» de Bromera. Els protagonistes són Marc, un xiquet de 2 anys, i Andrea, de 4 anys. Els relats transcorren sempre en un context real i quotidià que ens planteja situacions familiars divertides i combinen valors educatius amb l’entreteniment, amb l’objectiu de fomentar el plaer per la lectura des de la primera infància. Així, els més menuts coneixeran les formes bàsiques, començaran a contar els números, descobriran la màgia de la lectura o aprendran hàbits saludables amb l’ajuda de Marc i Andrea.

Joan Carles Girbés és periodista, editor i autor de la guia per a promoure la lectura en l’entorn familiar Llegir per a créixer, de la qual s’han distribuït més d’un milió d’exemplars, mentre que Sílvia Ortega, és una jove artista de Barcelona amb una trajectòria consolidada que s’ha encarregat de donar vida a aquests personatges tendres i divertits.

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here