Metro guanya el XI Concurs d’Escaparatisme Comercial d’Alzira entre 60 participants

2
352

Aparador d'Enrique Sierra
Frutas Clara ha guanyat el segon premi
Mostrador de La Guinda

El mostrador de la botiga de moda, Metro, ha guanyat el primer premi, dotat amb 1.000 euros, de la XI edició del Concurs d’Escaparatisme Comercial d’Alzira que es va lliurar, anit, al saló d’actes municipal.

El segon premi, dotat amb 500 euros, ha sigut per a Frutas Clara, mentre el tercer li ha correspost a la tenda de moda, Llunàtica, amb una dotació de 300 euros.

El guardó d’Ingeni ha sigut per al aparador de, Fotógrafo Calabuig i el de Gràcia per a Papereria Scapuntas. Mentre els accèssits els han obtingut, el Forn Salvador Llopis, El Lliri Blau, Enrique Sierra, La Guinda i Roba Infantil Maduixa.

El jurat ha estat composat per un tècnic municipal de Comerç, a més de repersentants de la Junta Local Fallera, de la Junta de Germandats i Confraries, de la Coordinadora de Festes i de les Ames de Casa, junt el guanyador de l’exercici anterior.

El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, José Luis Palacios i el president de l’Associació Empresariald’Alzira, José Villalba han entregat els guardons als respectius guanyadors. En el concurs, organitzat per l’Ajuntament d’Alzira, han participat un total de 59 comerços de la capital de la Ribera.

El mostrador de Llunàtica guanya el 3er premi

2 Comentarios

  1. Y cuanto tienen que pagar , para que les otorguen este premio?, por que visto lo visto !!!, me rio yo del jurado,

  2. no creo que esta valoracion este realizada por profesionales ya que no me parece nada acertadala puntuacion, pues llenar un escaparate de matorrales no creo que sea nada elaborado ni creativo.
    sin embargo ves el de ENRIQUE SIERRA y te das cuenta que hay una elaboracion artesana y un estilo propio y para mi eso es una buena composion de un escaparate a la vez que estilo y clase. Animo a los participantes y pedir a los reyes que el proximo año traiga un jurado mas equitativo y profesional

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here