L’alcudiana Aida Martínez, Campiona Autonòmica Absoluta de taekwondo

0
408

Un moment de la competició

El passat 10 de desembre es va celebrar a Benicàssim el campionat més important de l’any a nivell de Comunitat Valenciana, el campionat Absolut. Les nostres esportistes es van presentar, tot i que encara són júniors, amb la intenció de rodar-se i practicar per al proper campionat Júnior de la Comunitat, ja que amb 14 anys, no era d’esperar que alguna es poguera plantar en la final, però els resultats van millorar amb escreix qualsevol expectativa: Aida Martínez va arribar a la final, enfrontant-se amb competidores que quasi li doblaven l’edat, amb molta més experiència i consolidades en el circuit nacional.

Aida es va alçar amb L’or després d’eliminar una campiona universitària que no li ho va posar gens fàcil, va haver de lluitar fins els darrers segons del quart assalt per a sorprendre amb el punt d’or que la durà directament al campionat d’Espanya Absolut.

Aida aconsegueix així tancar un any magnífic, al qual també va aconseguir la plata en el Campionat Nacional Júnior celebrat a Segòvia.

El Club de Taekwondo l’Alcúdia, que es proclamà tercer També forma part de l’equip del Club de Taekwondo l’Alcúdia que va aconseguir el bronze en   l’Open Nacional per equips Júnior, celebrat el passat 26 de novembre a manises. Aida Martínez,  Nerea Gonzlez, Sandra Palop, Blanca Fayos y Karen Pulido, van aconseguir pujar al pòdium, després d’eliminar equips autonòmics com els de Múrcia i Galícia, que compten entre les seues components amb medallistes nacionals i internacionals.

Tot i això, Aida Martínez no baixa la guàrdia: continua entrenant 4 hores diàries en el complexe educatiu de Xest, en el qual gaudeix d’una beca acadèmica-esportiva específica de taekwondo, concedida pel Consell Superior d’esports i dirigida pel Club Taekwondo l’Alcúdia.

Club Taekwondo l’Alcúdia

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here