Conxita Honorato i Juan Ingelmo guanyen el concurs de cartells de Falles i Setmana Santa de Sueca

0
367

Cartell de Setmana Santa

El treball presentat per Conxita Honorato Blázquez, de Malgrat de Mar (Barcelona), ha resultat el guanyador del concurs, que organitza la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Sueca, per a representar a la Setmana Santa del municipi en 2012. Amb el lema Dies de passió a Sueca, esta obra s’ha imposat, per majoria de vots dels membres del jurat, a les 41 que s’han presentat en esta edició.

El jurat ha estat compost per la tècnica del departament de Festes, Roser Bartolomé; el tresorer de la Junta Major de Confraries, Luis Albert Mafé; la regidora de Turisme, Manuela Egea; el regidor, Raúl Pla; el director de l’Escola d’Art Municipal, Joan Antoni Llopis; i el regidor de Festes, Dimas Vázquez, qui ha sigut l’encarregat d’anunciar per telèfon a la guanyadora, en el mateix moment de l’elecció, que el seu cartell havia sigut el triat per a representar a la Setmana Santa de Sueca. Els treballs finalistes han sigut els presentats per: José Ángel Ligero Martínez, d’Alfaro (La Rioja); Jordi Piris, de Cullera; i Juan Diego Ingelmo Benavente, de Borriana.

Precisament, l’obra presentada pel finalista en el concurs de Setmana Santa, Juan Diego Ingelmo Benavente, amb el lema Fallera de paper, ha resultat la guanyadora en el concurs del cartell anunciador de les Falles de la ciutat de 2012. El treball d’Ingelmo s’ha imposat als 51 presentats en esta edició. El jurat ha estat format pels mateixos membres que per a l’elecció del cartell de Setmana Santa però, en esta ocasió, s’ha substituït al membre de la Junta Major de Confraries pel vicepresident de la Junta Local Fallera de Sueca i regidor, Kiko Ortolá.

Cartell de Falles

El regidor de Festes, Dimas Vázquez, ha sigut l’encarregat de transmetre-li al guanyador la decisió del jurat. Els treballs finalistes han sigut els presentats per: Sergio Ruiz Vendrell, de Sueca; José Ángel Ligero Martínez, d’Alfaro (La Rioja); i Carles Vendrell Lledó, de Sueca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here