EU d’Algemesí critica la utilització «partidista» de la televisió local i demana a l’alcalde més transparència

0
269
Pere Blanco, en el centre, amb Ricardo Sixto i Ivan Martínez

Berca TV és un mitja de comunicació que des del principi de la democràcia municipal ha vingut informant als veïns i veïnes del nostre poble sobre les activitats d’àmbit local.  És un mitja de comunicació que paguem tots els ciutadans, amb un cost elevat però, EU considerem que paga la pena pel sentiment de poble que aglutina fomentant els valors de solidaritat entre els ciutadans.

Així recentment, hem vist els actes que s’han celebrat pel reconeixement de la nostra Festa Major com a Patrimoni immaterial de la Humanitat, ens dona informació sobre l’oratge a la nostra localitat, trau noticies curioses sobre tal o qual persona, ens comunica amb la ciutadania quan venen les eleccions, etc.

Però als darrers anys la falta de pluralitat ha estat una constant; una constant que després de les darreres eleccions locals i amb el compromís explícit del regidor de Comunicació anàvem a solucionar apostant per més pluralitat, comprometent-se a crear o reprendre el Consell Local de Mitjans de Comunicació.

Han passat més de quatre mesos des d’aquell compromís i a EU ens sorprèn la seua falta de voluntat per donar compliment a la moció que va ser aprovada per unanimitat.

Per altra part, i després del plenari del passat novembre, hem comprovat que al BERCA TV a eixit el nostre alcalde fent la valoració en nom del seu partit sobre els pressupostos aprovats, possibilitat que no ens ha estat oferida a nosaltres per fer arribar als nostres veïns i veïnes la nostra valoració

Comunicat EU Algemesí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here