Alzira acull hui el Congrés de fusió de la federació agrària de la UGT de tres comarques

0
199

El Sindicat Comarcal de la Federació d´Industria i Treballadors Agraris de la UGT La Costera-Ribera Alta-Canal Navarrés, FITAG UGT, es farà este matí  el seu Congrés de Fusió al Saló Àrab del Cercle Alcireny La Gallera d´Alzira.

L´inici del Congrés està previst a les 10.30 hores del matí i la taula de credencials ès constituirà a les 8.30 hores.

Al mateix s´han convocat un total de 60 delegats i delegades de les tres comarques que conformaràn el Sindicat Comarcal, i a on es donaràn cita a més, els principals Comités de Empresa d’ empreses tan relevants com SOS, Bonduelle, Copal, Cañamás, Grupo Siro, o Antonio Muñoz, entre altres.

S´espera també la presència, a més de tota la Comissió Ejecutiva de la Federació d´Industria i Trebaladors Agraris de la UGT PV, així com membres de la Comissió Ejecutiva de la UGT PV.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here