Actors i famosos com Ximo Rovira, Carles Alberola o Alfred Picó col.laborem en el calendari «Som i Estem» de Benifaió

0
420

Actors valencians col.laborem amb el calendari

Arriba la cita que tots estaven esperant. Des de l’Associació de Discapacitats físics i psíquics de Benifaió i Almussafes SOM I ESTEM ultimen els preparatius d’un acte on membres de l’associació, familiars i educadors esperen amb interés, la Presentació Oficial del Calendari solidari 2012 divendres que ve 16 de desembre a les 19:30h en el Centre Cultural Enric Valor de Benifaió.

En la presentació oficial del calendari, que ha sigut patrocinat en gran part per l’empresa Roquette, es comptarà amb la presència de molts famosos que han donat la seua imatge en este calendari. Després de la presentació es projectarà un vídeo documental on el públic podrà comprovar en primer persona el dia en data este col¿lectiu amb discapacitat física o psíquica i com l’associació els implica en el treball constant per a inserir-se en la nostra societat. (ENLLAÇ INFERIOR ACCÉS A UN RESUM DEL VIDEO DOCUMENTAL DE SOM I ESTEM)

La novetat en el calendari d’enguany radica que, per unes hores durant la sessió fotogràfica, els membres de l’associació s’han convertit en verdaders artistes. Després del maquillatge oportú i la posada en escena els membres de l’associació han eixit a un plató improvisat per a compartir imatge fotogràfica amb famosos com el presentador Ximo Rovira, l’artista María Abradelo, el guanyador d’OT Vicente Seguí, els actors Carles Alberola i Alfred Picó o el periodista esportiu Gustavo Clemente entre altres.

La recaptació de la venda del calendari, que ja s’ha iniciat per diversos punts del municipi, va destinada a sufragar l’edició del calendari i al compte de la pròpia associació per a poder dur a terme durant tot l’any les moltes activitats dirigides a la integració social dels membres de SOM I ESTEM.

Un equip format per gent que han aportat el seu temps lliure, FOTÒGRAF: Sensio Duart i Martínez, MAKING OFF: Eduardo Estrada Cortés, VIDEO-DOCUMENTAL: Jordi Chulvi Vinya, Victor Izquierdo Palomares, Carlos Mesquita Meneses i com a IMATGE PERSONAL: Celina Cuallado Villanueva han fet possible complir un gran somni a este col¿lectiu de Benifaió.

http://www.artspixel.com/index.php/video/documentales/48-trailer-documental-som-i-estem

Cor d'Alumnes

Més de 70 alumnes de 6t de Primària dels col.legis Sants Bàrbara i Trullàs complixen amb esta tradició nadalenca

Ja s’ha convertit en una cita tradicionalper estes dades. Els escolars de 6t de primària dels col.legis Sants Bàrbars i Saraus han visitat este matí les instal.lacions de l’Ajuntament per a oferir als seus treballadors i als veïns que en eixe moment estaven realitzant gestions les conegudes nadales per a d’esta manera felicitar el ja pròxim nadal amb música i veus corals.

Més de 70 alumnes dels dos centres s’han ubicat en l’àmplia escalinata de l’Ajuntament i treballadors i veïns han participat per un moment en esta entranyable visita.

Nadales i degustació de productes en el Mercat Municipal

Moments abans d’esta visita institucional els alumnes han oferit en el Mercat Municipal les seues nadales més conegudes. Clients, veïns, familiars i professors han aplaudit als escolars en la seua posada en escena.

Després de l’actuació els comerciants del Mercat Municipal han oferit als alumnes un suculent esmorzar amb productes típics com la coneguda coca de cansalà.

La coral escolar ha oferit també els seus cants nadalencs en la Plaça Major.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here