La UD Alzira fitxa el defensa Abraham Cruz de l’Altea per sustituir a Piscu

0
391

El tècnic de la UD Alzira conta des de hui amb un nou jugador, és tracta del defensa central, Abraham Pérez Cruz, que militava en la UD Altea i que el passat 23 d’octubre s’enfrontà en el Suñer Picó al conjunt blaugrana.

Cruz, que es el seu nom futbolístic, va nàixer el 3-8-87 a les Illes Canàries, medix 1,90 metres i pesa 81 kg. Començà la seua carrera en el Telde d’on el va fitxar el València per a jugar en el juvenil i posteriorment ha militat en diversos equips, des del Mestalla al Alicant CF en Segona Divisió, passant per l’Orihuela, el Vila Joiosa i d’altres.

Cruz sustitueix a Piscu en l’eix central de la defensa blaugrana.

Cruz amb la camiseta de l'Altea

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here