EU Alzira lamenta que el PP no haja comptat ni amb els treballadors ni amb l’oposició per als presupostos

1
171

Ivan Martínez, regidor d'EU

EU-Alzira denuncia que l’equip de govern no haja consultat abans de la confecció dels pressupostos a les distintes meses dels representants dels treballadors de l’Ajuntament ni tampoc als grups de l’oposició.

Des de la nostra formació lamentem que, com ve sent habitual, l’equip de govern haja filtrat i anunciat després a premsa moltes de les mesures de retalls i ajustos que pensa portar a terme, sense cap procés de negociació abans amb les parts implicades ni tampoc amb la resta de grups polítics.

Ivan Martínez, regidor d’EU en l’Ajuntament d’Alzira, ha manifestat “el nostre total desacord en les formes del govern de la Sra Bastidas, que actua per imposició. En un temps de dificultats com el que patim, s’haurien de consensuar moltes de les mesures de retalls que es pretenen portar a terme, buscar el seu menor cost social i arreplegar les distintes propostes de racionalització dels recursos públics. Però, res més lluny de la realitat. Els representants de la ciutadania, a més a més, ens hem hagut d’enterar per la premsa.”

EU-Alzira expressa la seua intenció en els propers dies de reunir-se amb els principals sectors afectats per les polítiques que pensa seguir el PP, així com estudiarà en detall com es concretaran les retallades pressupostàries de l’equip de govern.

EU-Alzira sofreix «una merma» del 40%  davant el 5% de les remuneracions del PP

EU-Alzira considera la proposta d’alcaldia dels pressupostos als càrrecs públics com totalment injusta i desproporcionada, a penes afecta a l’equip de govern, i suposa» un atac frontal cap a la nostra formació per part de la Sra Bastidas: EU sofreix una merma del 40% en front del 5% del conjunt de l’equip de govern».

La proposta de reducció de les remuneracions als càrrecs públics ha sigut anunciada sense cap acord previ amb la resta de formacions polítiques. A banda de la reducció del 5% com s’ha fet en els últims dos anys, a penes afecta a l’equip de govern i al PP, que consumeixen més del 70% de les assignacions als càrrecs públics i més d’un 60% de les subvencions dels grups polítics. Només afecta substancialment en 300 € a un sol regidor, a la seua portaveu, que percebeix actualment  per la seua jornada parcial 2.131 € al mes.  Tampoc s’altera la retribució dels regidors de la Junta de Govern, que cobren a data d’avui 1.841 euros, o les 14 pagues abusives de l’alcaldessa, ara de 4.448 €, o de la regidora amb dedicació exclusiva, de 3.045 €.

Per a EU, en canvi, suposa en el seu conjunt «un retall del 40%, amb l’eliminació de la retribució de portaveus i els retalls al salari del regidor, el qual es quedaria aproximadament en 500 euros mensuals, i a l’aportació al Grup Municipal (de 180 euros al mes per regidor, amb el qual el PP, amb 13 regidors, percep una quantitat mensual de 2.340 euros)».

La proposta realitzada per la Sra Bastidas no altera l’estructura de les remuneracions dels càrrecs públics a Alzira, «és injusta i és la fórmula que menys afecta a l’equip de govern».

EU-Alzira denuncia que, si finalment s’aprova, serà una imposició de la majoria absoluta del PP, que no ha negociat amb la resta de forces polítiques els ajustos. Amb la qual cosa suposarà un incompliment a l’acord signat , en juny, a la Junta de Portaveus i signat per la Sra Bastidas per a revisar tot el sistema d’assignacions.

EU-Alzira commina al PP a negociar una reforma de les remuneracions de veritat amb tots els grups polítics, «justa i equitativa, que s’ajuste a la realitat i als pressupostos dels diners públics, i que incloga altres elements, com ara l’assignació d’altres despeses als regidors que es realitzen a compte dels pressupostos per part de l’equip de govern».

1 Comentario

  1. Yo propongo una buena panfletada, explicando a la ciudadanía, con 5000 parados en Alzira, el pellizco que se llevan los austeros peperos ¡Que vergüenza! Amasan el dinero, con sueldazos de casi cinco mil euros mensuales, cuatro mil, tres mil, o incluso dos sueldos, uno por ser miembro de la junta de gobierno y otro de su trabajo particular, mientras hay gente que está pasando hambre. Caña contra esos hipócritas, Iván.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here