Joves Socialistes de la Ribera impulsa la campanya «Cap xiquet sense joguet»

0
148

L´organització socialista repeteix aquesta després de l´èxit en diferents municipis de la nostra comarca durant els passats Nadals i, també, als Reis Mags

Joves Socialistes de la Ribera del Xúquer presenta la nova campanya per a aquests Nadals anomenada Cap Xiquet Sense Joguet després del gran èxit en diferents pobles de la nostra comarca amb la recollida d´aliments, de llibres i de joguets. Novament, repetim la campanya pels pobles de la comarca i de manera unificada amb aquest lema on volem continuar la nostra tasca per a la eixa recollida de joguets i d´aliments necessaria pels que més tenen dificultats en aquests temps de crisi económica.

El calendari d´aquesta campanya està determinat de la següent forma:

  • Mareny de Barraquetes: Divendres, 9 de desembre
  • Cullera: Dissabte, 10 de desembre
  • Guadassuar: Divendres, 16 de desembre
  • L´Alcúdia i Alcàntera del Xúquer: Dissabte, 17 de desembre
  • Catadau: Diumenge, 18 de desembre

Per la seua banda, el Secretari General de JSPV Ribera del Xúquer, Ricard Bono va destacar “que no volem més injusticies socials i organitzacions com la nostra ha d´estar al costat dels que estan mal i ajudar-los a tindre el millor Nadal pels xiquets i les xiquetes i per a les seues families. L´any passat va ser un gran èxit i esperem que les coses funcionen igual o millor en aquesta campanya de consciencia social per que els que més tenen puguen donar part del que no empren per a millorar lleugerament la dels que més ho necessiten. Volem fer una crida a tots els veïns i veïnes de la Ribera, perquè aquesta iniciativa s´ho val per què en temps de dificultat, hem d´estar al seu costat, ja que ningú mereix passar les injusticies que estan patint a causa d´aquesta crisi económica i social a la nostra societat.”

Comunicat de Joves Socialistes

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here