Antonio López: «La crisi fa que en estos nadals els empresaris d’Alzira tinguen que donar a triar entre la cistella i el menjar d’empresa»

0
154

Antonio López López és un dels degans dels hostalers alzirenys i responsable d’un dels temples de la gastronomia d’Alzira i de la comarca, el Restaurant Camí Vell. A 2009 este restaurant va celebrar el seu 25 aniversari. 25 anys donant una excel.lent cuina, i el més important; la segona generació de Camí Vell ha pres el  tèstic del pare.

López va rebre a Riberaespress en el seu establiment del carrer Colón, una vertadera meravella, per explicar-nos la visió que té sobre l’actual estat del sector en la ciutat. I és que Antonio López és el portaveu de l’Associació de Hostalers i membre de la Junta Directiva de la Associació Empresarial d’Alzira.

Per a aquest nadal, López va assegurar que pot haver-hi un descens dels menjars d’empresa a Alzira, «fins  un 30%. La reducció es nota considerablement per la crisi i en que es decante per menús més econòmics.

Antonio explicava que davant la complicada situació econòmica actual, els propis empresaris «tinguen que donar a triar els treballadors entre la clàssica cistella i el menjar d’empresa».

Antonio López en el seu restaurant
López, portaveu dels hostelers d'Alzira

Per altra part, el portaveu dels hostalers va assenyalar que les sales fan uns menús econòmics, amb barra lliure i discoteca. «I és que la gent el que vol és divertir-se».

En el Restaurant Camí Vell, sempre amb la qualitat que li caracteritza, es pot celebrar un menjar d’empresa per un preu entre 30 a 45 euros, beguda apart, «amb tres menús diferents, amb el típic arròs casolà de Camí Vell, peix o carn», va assenyalar.
Sobre les pròximes festes, Antonio López, ha recalcat que ho té «complet» per al dia de Nadal. I és que Camí Vell és símbol de  cuina d’alta qualitat.

En els pròxims dies els oferirem més informació sobre menús nadalencs.

Riberaexpresss

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here