Compromís per Alzira critica el risc econòmic que suposa l’actuació de Bisbal

0
408
David Bisbal

Des del grup municipal de Compromís per Alzira, suposem que la majoria de gent de la nostra ciutat i de la comarca de la Ribera té coneiximent de l’esdeveniment musical que el nostre ajuntament, des del departament de Festes, ha organitzat dins del calendari d’activitats nadalenques. Es tracta de l’actuació al Gran Teatre, el pròxim 20 de desembre, del reconegut cantant David Bisbal.

I per si alguna persona no té tota la informació, sols recordar que el preu de les localitats es troba entre els 60 € la més barat i els 120 € la més cara. De la venda de les mateixes cladrà fer front als prop de 51.000 € que val el nomenat espectacle. Inicialment tot un risc per a les arques municipals. Quantitats totes, que inicialment ens semblen desorbitades per a moltes famílies i joves que volent, no podran comprar les entrades donada la realitat de crisi econòmica i social que molts ciutadans i ciutadanes pateixen a l’actualitat.

Des de Compromís per Alzira fem les següents consideracions:

-No entenem com l’equip de govern del PP arrisca una quantitat econòmica tan elevada per a un esdeveniment musical donada la cojuntura social de crisi. I fem aquesta crítica malgrat que sabem que si s’ompli el Gran Teatre es podrien traure beneficis. Esperarem el balanç econòmic de l’esdeveniment per a demanar si cal, alguna responsabilitat.

– En altres actuacions i espectacles, l’Ajuntament cedeix la responsabilitat econòmica a l’empresa productora que representa al cantant o grup a contractar. D’questa manera sols es lloga el local i els beneficis i/o pèrdues corren a c’arrec de la citada empresa. No hi ha risc econòmic i l’ajuntament ofereix a la ciutadanai un activitat cultural. Cal veure el cas de la passada actuació de Sergio Dalma i de la pròxima actuació de Presuntos Implicados (amb preus molt més assequibles).

– Pensem que la manca d’informació sobre aquest tema, no ajuda en res a dignificar el serve públic que realitzem els polítics, crea desconfiança i crítiques que es poden estalviar. Els nostres veïns i veïnes volen transparència i que donem exemple.

– El nostre grup polític i els seus regidors i regidora, des del passat mes de juny venen desenvolupant una crítica construcitva al nostre Ajuntament i continuen demanant la participació i el debat per a consensuar mots temes, que repercuteixen directament en la millora de la nostra ciutat. I per això demanem més paerticipació ciutadana en la decissió respecte als diners públics que cal gastar en les nostres festes i esdeveniments relatius a l’oci de totes i de tots.

– Finalment, no tenim res en contra del Sr. David Bisbal, dels seus seguidors i seguidores i de la seua presència a la nostra ciutat. Però voldriem el mateix tracte i les mateixes oportunitats per als cantants i grups musicals valencians que canten en la nostra llengua.

Grup Municipal Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here