Alzira ha encés hui l’enllumenat nadalenc de la crisi

0
271

L’enllumenat dels carrers i places d’Alzira s’han sumat hui a la festivitat nadalenca de la crisi, una vegada els aparadors dels comerços i la fira de les atraccions feia ja algunes dies que s’havien ficat a punt per a tan tradicional celebració.

Però, seran «los mercados», la «prima de riesgo», els retalls salarials i l’augment dels impostos els que animen o desanimen els consumidors en unes festes tan consumistes com les de Nadal.

L»Ajuntament d’Alzira ha endarrerit l’encès dels llums per estalviar, Lola Ortega responsable de Serveis Públics  «enguany hem seguit la mateixa línia de l’any passat, amb idèntica quantitat de llums, però hem ajornat una setmana l’enllumenat a més de la seua permanència, dada dia una hora menys per intentar estalviar costos».

Ortega justifica l’enllumenat nadalenc en temps de crisi en que «hem d’estar al costat dels comerciants, més si cap en esta època. La instal.lació dels llums en els carrers que ens assenyala l’Associació Empresarial d’Alzira pretén ser una crida als clients perquè facen les seues compres en els comerços de la localitat sense necessitat de traslladar-se a les grans superfícies».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here