La música inundarà de màgia el Nadal d’Almussafes

0
210

La Lira Amussafense en un concert

Els festivals i concerts de Nadal se succeiran a Almussafes durant els pròxims dies. A més del festival de nadales que cada any oferixen els dos col·legis públics de la localitat, la parròquia Sant Bartomeu i els xiquets de la catequesi també tindran una participació activa en la celebració del Nadal 2011. Així mateix, la Societat Musical Lira Almussafense sorprendrà de nou enguany amb sengles actuacions nadalenques de gran qualitat i els cors rociers de la Comunitat visitaran de nou la població per a oferir les millors nadales.

Del 19 al 22, el tradicional Festival de Nadal en què cada any participen els estudiants matriculats en els col·legis públics Almazaf i Pontet oferiran el tradicional Festival de Nadal en el Centre Cultural d’Almussafes. Alumnes, familiars i públic en general podran disfrutar durant tres vesprades d’una extensa recopilació de nadales tradicionals.

La música nadalenca també protagonitzarà els caps de setmana d’este mes de desembre, ja que el diumenge dia 11, se celebrarà el XIX Festival de Nadales de la Federació d’entitats Andaluses, amb la participació de més d’una vintena de Cors Rocieros de la Comunitat Valenciana i el divendres dia 23, a les 21.30 hores, es presentarà un Festival de de Nadal amb representacions teatrals i actuacions musicals en què participaran les associacions Moviment Cristià i Júniors M.D., així com els xiquets de la catequesi.

Per la seua banda, la Societat Musical Lira Almussafense sorprendrà, dissabte que ve dia 17, amb una actuació nadalenca per part dels alumnes del conservatori musical, la banda juvenil i el Jardí Musical. La vetlada continuarà amb una gala especial de Nadal a càrrec de la societat musical, que comptarà amb la participació de la prestigiosa violinista Anahi Carfi, fins a l’any 2003 primera violinista solista de l’orquestra del teatre Allà Scala i  de la Filharmònica Della Scala de Milà. Tot un luxe musical que podran presenciar els almussafenys abonant un donatiu de 3 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here