Centenars de corredors diputaran el III Cross Ciutat d’Alzira el pròxim diumenge en Tulell

0
408

El pròxim diumenge es disputarà a la Ciutat Esportiva JM Aspar el III Cross Ciutat d’Alzira, valeder per al Campionat Provincial Individual i per Equips, a més de puntuable per al Campionat Autonòmic i que classifica per al Campionat d’Espanya. Al mateix temps es celebrarà el Campionat Escolar Provincial Individual i per Equips que classificarà als primers corredors i equips per participar en el Campionat Autonòmic Escolar.

Circuit i horaris
Equip de La Ribera
Fotot d'arxiu

16 proves atlètiques

Des de les 9,50 hores i fins les 14,15 hores es celebraran un total de 16 proves atlètiques en les que participaran els millors corredors de la Comunitat Valenciana, en representació dels seus clubs, des de la categopria Benjami fins la de Veterans tant masculins com femenins.

El lliurament de trofeus es farà al llarg de tota la matinal conforme acaben les respectives proves.

El III Cross Ciutat d’Alzira està organitzat pels clubs La Rabosa i La Ribera i patrocinat per l’Ajuntament d’Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here