Aranda (Compromís) pregunta al govern municipal per l’obertura de la Casa Blava

0
238

La Casa Blava rehabilitada

A pesar que l’equip de govern va anunciar que les obres de reconstrucció de la Casa Blava ubicada junt a la Universitat Catòlica en Tulell acabarien l’estiu passat, hui és el dia que no tenim constància de quan es va a aprovar el plec de la possible concessió i, per tant, la seua obertura.

Amb una inversió de 1.200.000 € (amb una aportació municipal de 400.000 € inclosa), les obres de reconstrucció del “Hotel Rural” (segons diuen des de el PP) Casa Blava pareixen ja finalitzades des de fa algunes setmanes però desconeixem quan pensa l’equip de govern aprovar les bases per a que una empresa privada s’encarregue de la seua gestió i les condicions de l’esmentada concessió administrativa (termini, canon, inversions o equipament necessaris, permisos….etc).

En aquest sentit, en la Comisió Informativa de Serveis Públics del passat mes d’octubre preguntarem a la Presidenta, la regidora Lola Ortega, qui va manifestar únicament que estava a punt de redactar el plec de condiciones per a elevar-lo al Ple en poc de temps.

“També ens interesem sobre la paralització que presenten les obres del nou recinte firal i la rehabilitació del Llavador de l’Alquerieta incloses en el Pla Confiança de la Generalitat.”

I respecte a la nostra preocupació per la paralització de les obres incloses en el Pla Confiança i si era degut a la falta de pago per part de la Generalitat a les empreses que construixen el nou recinte firal en Tulell (falta asfaltar els quasi 4.000 m2 del solar, entre altres aspectes) i les obres de rehabilitació del Llavador en l’Alquerieta (que porten parades alguns mesos amb el risc de trencaments, robatoris, etc.), la regidora va negar que les obres estigueren parades completament i que no li constaba ningun problema amb els pagaments.

Des de Compromis per Alzira, pensem que la realitat és una altra i que degut a la siutació de quebra de la Generalitat Valenciana, les obres en Alzira del Pla Confiança estan quasi paralitzades. Respecte a la Casa Blava esperem que s’eleve l’expedient al Ple donat que qualsevol instalació, de romandre tancada, pateix deteriorament, a més que en eixa part de la ciutat no existeix ningun establiment que done servei a les infraestructures de la zona (Universitat, Institut Tulell, zona Esportiva, etc).

Carles Aranda Mata

Portaveu GM Compromis per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here