El Nou Bàsquet Alzira acusa el pèssim inici de partit i perd contra El Maristas (58-72)

0
387

Muri en un atac dels alzirenys contra el Marista

L’equip entrenat per Alberto Lahoz, llastrat per un mal inici, va anar a remolc tot el partit  i va patir la tercera derrota de la temporada (58-72)

El sènior masculí del Nou Bàsquet Alzira no va poder vèncer este dissabte al Maristas, en encontre corresponent a la vuitena jornada de lliga (58-72). El conjunt alzireny, llastrat per un pèssim inici, va anar a remolc la resta del partit i va sumar  la tercera derrota en la competició. Les esperances de victòria del Nou Bàsquet Alzira s’esvaïren als pocs minuts. El gran començament dels visitants, amb un parcial de 0-17, va demostrar que els jugadors entrenats per Alberto Lahoz havien eixit dormits i amb poca claredat d’idees.

Ni tan sols un temps mort sol·licitat pel tècnic alzireny aconseguia parar la ratxa i fins ben entrat el minut tres no anotava el conjunt blaugrana el seu primer punt, de tir lliure. Entre el desconcert dels jugadors alzirenys, l’avantatge visitant va anar augmentant fins a l’1-24. Al final del primer quart, el marcador reflectia un 9-34 que obligava als nostres a anar a remolc la resta del partit.

De tornada a la pista, es va mantenir la mateixa tònica, amb un Nou Bàsquet Alzira que no sabia com parar als jugadors del Maristas (18-40, min. 14). La defensa no funcionava i les ajudes arribaven tard. Esgotats ja tots els recursos, el tècnic alzireny va ordenar una defensa en zona 3-2 que, almenys, va aconseguir tallar la sangria. A més, gràcies a un parell de bones accions ofensives, el Nou Bàsquet Alzira va poder reduir el desavantatge a setze punts al descans (24-40).

En la represa, el Maristas va començar colpejant primer. Alberto Lahoz va mantenir als seus homes en una defensa zonal que va posar en dificultats als visitants, però els alzirenys seguien sense fluïdesa en atac i continuaven cometent errors que impedien reduir el desavantatge (32-47, min. 23). El Nou Bàsquet Alzira va arribar posar-se a deu punts, però dos errors consecutius van provocar que s’arribara al final del tercer quart amb 46-58.

En el començament de l’últim quart, un triple de David reduïa el desavantatge a nou punts (49-58, min. 31) i renaixien les esperances de poder remuntar el partit. Fins i tot, el Nou Bàsquet Alzira va disposar d’un atac per a acostar-se un poc més, però no tenia el seu dia en els llançaments exteriors i va acabar pagant-ho. Tot seguit, el Maristas no va desaprofitar l’ocasió i va tornar a posar terra per mig (51-65, min. 35). En els dos últims minuts els locals van arribar, de la mà de David, a posar-se de nou a deu punts (58-68), però les pèrdues de pilota i una certa precipitació van deixar via lliure al Maristas per a emportar-se la victòria final (58-72).

Al remat, el sènior d’autonòmica va acusar el pèssim inici de partit i va encaixar la segona derrota consecutiva, la tercera de la temporada, que li deixa en la meitat de la classificació, amb cinc victòries i tres derrotes. La pròxima jornada, els alzirenys reben al Fontana a un altre dels líders, el Nou Bàsket Xàtiva (dissabte 10 de desembre, 18.30 hores).

Victòries de sèniors i júniors

Pel que fa a la resta de la jornada, el sènior femení no va deixar escapar la victòria davant del CB Gata Ale-Hop per 59-34. Les jugadores entrenades per Dani Cuenca van eixir a la pista concentrades des del primer segon i van començar a marcar diferències des de ben prompte, fins a arribar al descans amb un resultat de 30-17. En la represa, les nostres xiques van incrementar el seu avantatge, que es va situar per damunt dels vint punts. A més, el sènior masculí B, Blasmetal Aluminis Alzira, tampoc va desaprofitar l’ocasió i va aconseguir contra el CB Canals B la segona victòria de la temporada per 58-54. El partit va discórrer igualat durant els tres primers quarts, amb errades constants per part dels dos equips, conscients de les seues urgències en la classificació. En l’últim període, el Blasmetal va establir una màxima diferència de vuit punts (52-44) que va desequilibrar el partit.

També va aconseguir la victòria l’equip júnior masculí, Base Sportleader Alzira, que es va imposar al fins al moment líder invicte del grup, el CB l’Alfàs, per un ajustat 55-52. Els jugadors entrenats per Fran Pérez “Villa” van portar la iniciativa durant la primera meitat (35-26). Però en la represa els visitants van anar retallant les diferències, fins a posar-se per davant (43-47) a mitjan l’últim quart, i als segons finals es va arribar amb empat a 52. En les acaballes del partit, el Base Sportleader, de la mà d’Álex, va anotar una cistella i un tir addicional, que li van servir per a emportar-se un nou triomf.


RESULTATS DE LA JORNADA 3/12/2011

SÈNIOR MASCULI – AUTONÒMICA

NOU BÀSQUET ALZIRA                              58

MARISTAS «A» 72

SÈNIOR FEMENÍ – AUTONÒMICA

NOU BÀSQUET ALZIRA                              59

C.B. GATA ALE-HOP                                  34

SÈNIOR MASCULI – PRIMERA ZONAL

BLASMETAL ALUMINIO N.B. ALZIRA         58

SALA ATENEA CANALS                             54

JÚNIOR MASCULI – PRIMERA ZONAL

BASE SPORTLEADER N.B. ALZIRA           55

C.B. L´ALFAS JR 52

CADET MASCULÍ –ZONAL

GRUPHAC NOU BÀSQUET ALZIRA             74

C.B. SUECA                                               23

CADET MASCULÍ –ZONAL

NOU BÀSQUET ALZIRA GRANA                 DESCANSA

CADET FEMENÍ –PREFERENT

C.B. ALGINET ´B´                                       AJORNAT

NOU BÀSQUET ALZIRA

INFANTIL MASCULI – PREFERENT

INSTITUTO JARQUE N.B. ALZIRA              79

C.P. MARTINEZ VALLS ´A´                         58

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here