Les botigues d’Almussafes impulsen les vendes amb campanyes nadalenques

0
290

Fira de comerços d'Almussafes

El consistori municipal convoca la V campanya «Els regals al teu poble»

De nou este Nadal, els establiments comercials d’Almussafes estan desenrotllant diferents campanyes dirigides a incrementar les seues vendes i premiar la fidelitat dels seus clients. Tant l’Associació d’Empresaris i Comerciants com l’Associació de Venedors del Mercat Municipal han apostat per la celebració de sengles certàmens nadalencs. Així mateix, a partir de dilluns que ve dia 12, al voltant de 65 comerços distribuiran entre els seus clients els bitllets de participació de la quinta edició de la campanya municipal «Els regals al teu poble», convocada des del propi consistori municipal per a impulsar les compres en la localitat. El passeig del parc Central s’ha convertit, este cap de setmana, en la seu de la sisena edició de la Fira del comerç, els serveis i les oportunitats. La iniciativa comercial, impulsada des de AECAL (Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes), en col·laboració amb el consistori municipal, pretenia potenciar les compres de Nadal en la pròpia localitat, amb articles de qualitat a preus de baix cost.

En l’actualitat, les xicotetes empreses i comerços del nucli urbà d’Almussafes es troben immersos en tres certàmens de Nadal convocat pel consistori municipal, l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes (AECAL) i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, amb l’objectiu de promocionar este sector de l’economia local i intentar pal·liar els greus efectes que patixen com a conseqüència de la recessió econòmica.

Des de dilluns que ve 12 i fins al dilluns 26, tots aquells veïns que adquirisquen productes i regals de Nadal en les més de 65 botigues del municipi adherides a la quinta edició de la campanya «Els regals al teu poble” rebran un bitllet per a participar en el sorteig públic d’un total de trenta-cinc premis que se celebrarà el dimarts dia 27, a les 12 hores, en el saló de plens de l’ajuntament. Els agraciats rebran vals per valor de 200, 150 i 100 euros que podran intercanviar per obsequis i articles diversos fins a la vespra de Reis en qualsevol dels comerços participants.

A més d’esta iniciativa, dotada amb una quantia de 5.000 euros, i convocada des de la Regidoria de Comerç de l’ajuntament, l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes ha apostat de nou molt fort este Nadal, premiant la fidelitat dels seus clients amb el sorteig 1.000 euros, repartits en una desena de vals per valor de 100 euros. Dimarts passat dia 29 de novembre, la Junta Directiva de l’entitat va celebrar el sorteig públic dels premis, que els agraciats ja han procedit a gastar en els 53 comerços associats i que podran esgotar fins a finals de mes. Així mateix, l’associació d’empresaris i comerciants ha celebrat, este cap de setmana, la sisena fira del comerç, els serveis i les oportunitats, amb un gran èxit de participació.

Finalment, l’Associació de Venedors del Mercat Municipal també s’ha sumat al repartiment de premis entre els seus clients amb la rifa d’una gran cistella de Nadal i de huit vals per valor de 20 euros cada un que es rifaran en les huit parades d’este centre tradicional de venda. El sorteig públic dels bitllets se celebrarà el pròxim dia 22, en el propi Mercat Municipal i l’entrega dels premis es durà a terme a partir del dia 23.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here