La Federació Valenciana de Triatló atorga al Suheca.com Triatló el premi al Millor Club de la Comunitat de 2011

0
739
Equip de Sueca /Foto: Suheca.com

La feina ben feta sempre té la seua recompensa. I així ha sigut. La Federació Valenciana de Triatló ha guardonat al Suheca.com Triatló amb el premi al Millor Club de la Comunitat Valenciana de l’any 2011 i a la Millor labor de Promoció. Este reconeixement, resultat d’una macrovotació popular de triatletes i directius valencians, castellonencs i alacantins, es lliurarà dissabte vinent en el transcurs de la Gal·la anual de la Federació, que es celebrarà a Canet d’En Berenguer.

Però ahí no acaba la cosa, la suecana Núria Castells ha estat triada la millor esportista de la Comunitat, un just reconeixement a qui, hui per hui, és la millor triatleta valenciana. A més, l’Escola de Triatló Bitxets, un projecte conjunt del Suheca.com Triatló i del Club Triatló Cullera, s’ha fet amb el premi a la millor Escola de la Comunitat Valenciana.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here