Estefania Juan, tercera en la Copa de la Reina d’Halterofilia que ha guanyat la Federació Canaria en el campionat celebrat a Alzira

0
539

Estefania Juan en plé esforç

L’atleta local, Estefania Juan, ha fet la tercera millor marca en la competició de la Copa de la Reina celebrada hui a Alzira que ha guanyat la Federació Canaria.

Juan, que ha sumat 85,71 punts ha quedat per darrere de la galega Carmenza Delgado, amb 87 i de la canaria Sheila Ramos amb 87,90 punts. L’atleta d’Alzira va alçar 72 kg en Arrancada, 90 kg en Dos Temps i 162 kg en Total Olímpic.

Mentre la Federació Canaria ha quedat primera en la Copa de la Reina amb 361 punts, la plata ha sigut per a la Federació Galega amb 327 punts, mentre tercera ha quedat la Federació de Castella-Lleó amb 288 punts.

La Valenciana no ha pogut pujar al podium per tan sol dos punts en sumar les halteres valencianes un total de 286 punts.

En la selecció valenciana dirigida per Matias Fernàndez ha participat, també, l’alçadora local, Alba Sànchez, que ha batut els seus records anutonòmics de la categoria de 53 kg, en Dos Temps amb 75 kg i en Total Olímpic, amb 135 kg.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, el regidor d’Esports, Manolo Nebot i el president de la Federació Espanyola, Emilio Estarlik han entregat els trofeus i medalles a les repesctives guanyadores.

Estarlik ha destacat «el gran nivell de la competició com ho demostra les records d’Espanya batuts i que demostra que l’halterofilia femenina té un gran futur».

El periodista d’Alzira Ràdio, David Chordà ha presentat un llibre sobre el cincuentenari del Club Haterofilia Alzira, organitzador de l’event, mentre l’entrenador Julián Perea ha rebut un homenatge per part de l’organització i de tota l’halterofilia espanyola.

Estefania Juan

Sheila, Camenza i Estefania en el podium

Les canaries han sigut de nou les campiones

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here