El Gran Teatre d’Alzira deurà omplir-se per recaptar els 50.740 euros que costa el concert de Bisbal

2
394
David Bisbal

L’Ajuntament d’Alzira, promotor del concert de David Bisbal (Almeria,1979), espera no sols recaptar el caché del cantant andalús sinò aconseguir algun benefici que destinaria a Cáritas, segons ha manifestat el regidor de Festes, Rafael Fita.

Bisbal cobra 43.000 euros, però a eixa xifra cal afegir el 18% d’IVA el puja fins els 50.740 euros la quantitat que deurà desembolsar el consistori alzireny.

La majoria de les butaques costen al assistents al concert 60 euros, tot i que també hi han preus de 75, 90 i 120 euros segons la seua ubicació en el coliseu alzireny.

Amb una capacitat aproximada de 850 persones i a una mitjana de 70 euros per seient la recaptació estaria molt a prop dels 60.000 euros, per tant els beneficis podrien superar els 8.000 euros, tot i que hi han altres despeses, entre elles els drets d’autor.

Bisbal que ha recorregut el món amb els seus principals èxits com, Corazón latino, Buleria i Ave Maria, ha percebut el 50% a la signatura del contracte amb l’Ajuntament d’Alzira i cobrarà l’altra meitat el dia de l’actuació prevista per al proper 20 de desembre a les 21 hores al Gran Teatre.

Eixit de la factoria, Operación Triunfo l’any 2001, David Bisbal ha venut, en tan sols 10 anys, més de 5 milions de discos en Espanya i Amèrica, amb 33 de platí, 17 d’or i 2 de diamant.

http://www.youtube.com/watch?v=rf-diVmjvE0

2 Comentarios

 1. A vore si algú m’ho pot aclarir, perquè no ho entenc.

  En Sant Bernat no es fan concerts d’este tipus perquè no hi han diners, però ara en canvi la mateixa Concejalia els PROMOU però en un lloc més reduït i a un preu desorbitant (per a poder almenys cobrir costos).

  Unes preguntes:
  Si l’Ajuntament té un gran deute, i li costa fer esforços (com ho va dir la Concejala d’Educació quan donà les subvencions del menjador), ¿Per què s’embarca en este tipus de concerts sense saber si li va a eixir rendible?.

  Si té tan clar que va a tindre beneficis (com tots dessitgem), ¿Per què no ho va fer fa un mesos en Festes? o ¿Per què no en un lloc més gran puga recaptar més?

  Agrairia les oportunes aclaracions.

 2. La meua opinio es que Alzira es mereix un artista d´este tipus, amb un teatre magnific, el millor de la ribera.
  El fet de no fer un concert obert es per que no fa gira en grans espais, La gira en GRAN CONCERT costa al voltant de 100000€ i crec q per part de l´ajuntament va ser una bona eleccio, no gastar tant en festes.
  GRACIES PER deixarme expressarme lliurement

  Jo anire a vore a BISBAL

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here