Les falleres majors d’Alzira presenten el calendari solidari a benefici de ProSub

0
341

Presentació del calendari a la Casa de la Cultura

Les falleres majors de la nostra ciutat van demostrar el passat dimecres 30 de novembre que «Junts podem fer alguna cosa gran»

L’acte el va obrir Mª Carmen Cano qui va presentar a les coordinadores del projecte, Marta Peris i Carrascosa, i Mª Jesús Villén i Furió. Aquestes van fer un recorregut per cadascún dels mesos del calendari FFMM’11 amb PROSUB. En acabar, Miguel Ángel Gil, de Digital Flash, fotògraf i dissenyador del calendari, va dedicar unes paraules als presents i en especial a les falleres majors que habien participat, felicitant-les per la seua generositat al entrar en un projecte tan complex com aquest.

Les falleres van ser cridades a l’escenari, així com a Andrea i a la seua Cort, i a Esther i a la seua Cort, per la seua col·laboració especial com a regines de les falles del 2011, al mes de març i desembre. També van assitir la fallera major d’Alzira del 2012, Paula March i Borrás, junt a la seua Cort, que van pujar al escenari.

A l’acte, el president i la fallera major del 2011 de PROSUB, Vicent i Rosana, van obsequiar a les empreses col·laboradores amb un calendari.

Per últim, la presidenta de l’associació, Isi, va agrair a tots els participants l’esforç que habien demostrat i les ganes per tal de que el calendari ixira endavant. Especialment a les falleres majors participants i als pares dels més menuts que aquest any han eixit al calendari.

Recordem que el proper dissabte, 3 de decembre, Día Internacional de las Personas con Discapacidad, hi hauran activitats a la Plaça Major d’Alzira i dirigides a menuts i grans, on l’associació PROSUB ens mostraran algunes de les activitats que es fan als seus tallers. Així, aprofitant aquest dia, es possaran taules per tal de vendre calendaris, així doncs, si algú en vol un, podrà passar-se per allí per tal de col·laborar. Son tan sols 5 euros.

Fotos: Digital-Flash

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here