L’alzirenya Natàlia Verdú Garés s’incorpora al Bàsquet Infantil del Ros Casares

0
203
Natàlia Verdú Garés

El passat mes de setembre el Ros Casares València va incorporar  a l’alzirenya Natàlia Verdú Garés al seu equip infantil Autonòmic, del qual forma part des d’aleshores. Natàlia  es va iniciar en l’esport del basquet fa tres temporades a l’escola  del C. B. Alginet, club en el que ha jugat fins la pasada temporada.

Començà en l’Alginet seguint l’estel·la del seu germà Marcel, qui ja duia en eixe moment dos anys  amb el  club riberenc, un referent del basquet valencià, club amb el qual el jugador  ha participat en diversos  campionats comunitaris i nacionals.

L’encertada aposta de la directiva del club alginetí pel treball de base, manifestada en una coordinació esportiva coherent (Pepe Bataller) ha fet que l’escola i la cantera d’este club siga una de les destacades de la Comunitat Valenciana. Esta política de treball i el bon fer dels  entrenadors que ha tingut Natàlia Verdú al club (Ginés, Angel, Miguel), han fet que la progressió de la jugadora haja sigut constant.

Esta progressió la va portar al programa de Tecnificació de la Federació Valenciana de Basquet. Enviada per l’equip tècnic de l’Alginet, Natàlia començà a entrenar en la Federació la pasada temporada i participà en un torneig de seleccions contra Catalunya i Aragó amb un combinat nascut en el  campus de Tecnificació de la Federació. En estos moments està entre les 15 jugadores pre-seleccionades que jugaran el campionat d’Espanya de Seleccions el proper mes de gener.

L’aprenentatge fet al CB Alginet  junt a la seua intensitat en el treball i les ganes d’aprendre han fet que el Ros  es fixara en la jugadora i volguera incorporar-la a la seua disciplina. El seu actual equip, l’infantil Autonòmic del Ros Casares, és un ferm candidat a participar en el campionat infantil d’Espanya de clubs, el qual es celebrarà al final de temporada.

Esta possibilitat i la intenció de continuar millorant i progressant en el joc han propiciat un canvi de club que de segur no ha sigut gens fàcil per a la jugadora degut a la  implicació que tenia amb el seu equip de l’Alginet i sobre tot amb les seues companyes. Una nova etapa que li pot donar moltes alegries.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here