El Bloc de Progrés de l’Alcúdia commemora el 50 anys de «Nosaltres els valencians» amb una samarreta amb dibuix d’Andreu Alfaro

1
288

Samarretes del Casal Jaume I

No fa res vos vàrem anunciar que la nostra associació pensava commemorar els 50 anys de la publicació de «Nosaltres els valencians» de Joan Fuster, i vos deiem que ho volíem fer amb un sopar i xarrada, amb la lectura del llibre i amb una samarreta. Hem començat pel final. Ja tenim samarretes -vos adjuntem un arxiu- amb un dibuix de Fuster realitzat per l’escultor Andreu Alfaro, i amb la llegenda  Nosaltres els valencians. 50 anys (1962-2012).

Les samarretes les tenim en el Casal, i en podeu adquirir els dijous, de 8 a 9 de la nit, quan es reunís la junta, o en qualsevol acte que es faça allí, com el proper que tindrà lloc el 16 de desembre, divendres,  amb el sopar presentació de les activitats de l’associació durant el 2012.

La samarreta és blanca, i en tenim de les grandàries L, M, XL i XXL. El preu  és de 7€ . Ja hem començat a vendre’n, i solament en tenim 200.

1 Comentario

  1. Ens encanta la idea, però no és nostra, és dels companys i companyes de l’Alcúdia, del Bloc de Progrès Jaume I, més concretament 🙂

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here