El PP de l’Alcúdia proposa reduir a 30 euros la sanció als propietaris de gossos que defequen a la via pública

0
405

El grup popular de l'Alcúdia en un plenari, i Oreto Segura al centre

La portaveu popular, Oreto Segura, advoca per adoptar mesures de conscienciació, ampliar les zones habilitades amb aquesta finalitat i dispensar gratuïtament bosses de plàstic als propietaris

El Grup Popular de l’Alcúdia es va abstenir, durant la celebració del ple municipal, de votar a favor de la modificació de l’ordenança de tinença i protecció d’animals per elevar a 90 euros la sanció als propietaris de gossos per la deposició d’excrements a la via pública. La portaveu del PP local, Oreto Segura, ha explicat hui que el grup popular considera «excessiva i abusiva aquesta sanció», i per aquest motiu ha plantejat «reduir la mateixa a 30 euros, així com incrementar, les mesures de conscienciació als veïns per evitar aquest tipus d’actuacions incíviques, ampliar les zones habilitades amb aquesta finalitat i dispensar gratuïtament bosses de plàstic als propietaris, en diferents punts de la ciutat «.

Per la seva banda, durant la sessió plenària el PP de L’Alcúdia va proposar també a l’equip de govern habilitar quatre o cinc punts d’informació en llocs com el consultori o la casa de cultura per informar de lees defuncions dels veïns. En un altre ordre, el Grup Popular va plantejar habilitar un aparcament a la zona del velòdrom per millorar la circulació i descongestionar el trànsit que es genera als voltants del camp de futbol els diumenges.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here