Miguel Levanteri: «Si algú de vostés vixguera a l’Alquerieta la majoria dels problemes d’esta barriada estarien solucionats»

3
471

La últma redada antidroga en l'Alquerieta

Redada antidroga en l’Alquerieta

Els membres de la corporació municipal han escoltat, esta nit, de forma directa per mig de les veus que la patixen, la problemática ja endèmica, que arrossega una barriada d’Alzira. El propi president de l’Associació de Veïns de l’Alquerieta, Miguel Levanteri, els ha dit al finals del plenari, «si algú de vostés vixguera a l’Alquerieta la majoria dels problemes del barri ja estarien solucionats».

Veïna amenaçada de mort

Una manifestació que ha fet després de anar desgranant, un a un, totes i cadascuna de les qüestions que estan fent abandonar a families senceres els habitatges de tota de sa vida. «Estem patint coses molt greus, cada dia hi han més robatoris, amenaces, atracaments i humillacions». I el dirigent de la barriada ha ficat un exemple ben significatiu, el d’una dona que després de denunciar un robatori «ha tingut que retirar la denuncia en estar amenaçada de mort ella i tota la seua família».

Pla d’actuació especial

Amb un tó conciliador -«ja sé que vostés estan fent esforços» però al mateix temps, clarament reivindicatiu, ha reclamat, davant la corporació i el mig centenar de veïns presents en el saló de sessions, «un pla d’actuació especial» per al seu barri que contemple «patrulles a peu» i «forts controls» per erradicar «el focus de droga i delinqüència existent a l’Alquerieta».

I ha acabat la seua intervenció amb una frase clara i contundent «de vostés depén que es puga viure a este barri», paraules acollides amb un fort aplaudiment. Junt Levant

Miguel Levanteri en el plenari d’esta nit

eri han intervingut altres veïns fent reivindicacions semblants a les del seu president.

L’alcaldessa, Elena Bastidas, agafà el guant i el convidà a reunir-se en breu per «aprofundir en les mesures que s’han encetat i que comencen a donar bons resultats». Bastidas es mostrà també conciliadora i disposada a tendre unes revindicacions que venen de lluny i que l’Ajuntament en solitari no pot resoldre, al 100%, en ser la seguretat una competència estatal.

Riberaexpress

3 Comentarios

 1. La meua solidaritat amb esl veïns de l’Alquerieta. Això és un infern.Seria també una bona accíó anar a parlar amba la degana del jutjes d’Alzira i amb el comisari de la Policia Nacional, a vore si entre tots prenen les mesures oportunes.

 2. No hay namas que peleas, drogas, apuñalás.
  Nos tiran basos, geringillas, se lo hemos dicho ya al ayuntamiento pero no nos hace caso.

 3. Sra.Alcaldesa, creo que es una verguenza para el pueblo de ALZIRA, que
  VD., tambien QUIERE, que unos vecinos se presenten en un pleno, para
  decirles de nuevo lo que VDS. todos ya saben.
  La policia sabe donde viven, como se llaman, quienes son, a que familias
  pertenecen, pregunto porque no se toman medidas disciplinarias contra ellos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here