Compromís demana un pas de vianants en la carretera de Corbera a l’altura de l’Hospital

0
753

Una persona creua la carretera per accedir a l'Hospital

Adelaida Pau: “La falta de places d’aparcament en l’Hospital fa que la gent aparque en el Polígon de Tisneres corrent un risc al creuar a peu la carretera sense ningun pas de vianants ben senyalitzat.”

Tots sabem que l’aparcament de l’Hospital pateix des dels seus inicis una carència de places que comporta la seua saturació en algunes hores del dia. Açò obliga als usuaris a aparcar als carrers del polígon de Tisneres convertit en l’improvisat segon pàrquing de l’Hospital. I no és tracta de no voler pagar el pàrquing, sino que no hi ha places lliures durant moltes hores del matí.

Des del Bloc hem reclamat nombroses vegades que l’Ajuntament d’Alzira exigisca a la Diputació que es done una solució per als vianants que travessen la carretera de Corbera per a anar a l’Hospital després d’aparcar en els carrers del polígon. Ens consta que també s’ha demanat el mateix per CCOO en el Consell de Salut del Departament de Salut i que el Comité d’Empresa de l’Hospital ha demanat solucions per a l’aparcament.

Alguns carrers del polígon estan cada matí plens de gom a gom de vehicles. L’absència d’un pas elevat o un pas de vianants correctament senyalitzat en la carretera de Corbera a l’altura de l’hospital fa que siga una odissea i un risc per a les persones creuar la mateixa per a anar o tornar del centre sanitari. A més, la vorera no està acabada en un costat i, en l’altre en tot el perímetre del pàrquing hi ha una tanca que obliga a desplaçar-se per una vorera d’emergència estreta per a poder creuar. No sabem si ja hi ha hagut algun accident, però frenades i esglais segur, perquè moltes persones ens ho han fet arribar, tant com a conductors com a vianants.

És per això que des de Compromís per Alzira considerem que és una prioritat donar-li una solució immediata. Sent que els ciutadans d’Alzira suposen més del 20 % de la població que atén l’Hospital demanem a l’Ajuntament d’Alzira que exigisca a la Diputació de València solucions. No estem demanant una gran inversió en obra pública, només que s’acabe el que hauria d’haver-se fet ja fa anys. Considerem que no serà molt car acabar el tros de vorera que voreja la rotonda pel costat del polígon i habilitar en la vorera del costat de l’Hospital un pas retirant part de la tanca, la qual cosa junt amb un pas de vianants correctament senyalitzat en la carretera seria una solució que milloraria en gran manera la seguretat viària.

Des de Compromís per Alzira pensem que després de 10 anys no podem esperar més, per això demanem a l’Ajuntament d’Alzira que exigisca solucions, a l’igual que farem en tots els Ajuntament de la Ribera i  al nostre diputat de la Diputació de València.

És la política de les coses xicotetes que milloren la vida i la seguretat dels ciutadans i que només la desídia i la falta de voluntat política impedeixen que es facen.

Comunicat de Compromís per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here