El Superalcalde d’Alberic Faustino Sala (PP) asumix el poder absolut del consistori en retirar les delegacions als sis regidors populars

8
358
Faustino Sala con su "equipo de gobierno" en un pleno

La crisi que arrossega l’equip de govern municipal d’Alberic des de l’inici d’esta legislaltura ha vixcut este migdia el seu penúltim capítol en retirar l’alcalde, Faustino Sala (PP), les delegacions concedides als sis regidors del seu grup municipal.

A l voltant de les 13,30 hores de hui els regidors del PP rebien, de mans del secretari municipal, un decret d’alcaldia on els comunicava l’anulació de les àrees atorgades i l’assunció per la seua part de la totalitat de les competències.

En declaracions a Riberaexpress, el regidor encarregat, fins hui, de la delegació de Festes, Toño Carratalá, ha lamentat el fet així com que «no ens haja manifestat cap tipus d’explicació». Carratalá ha afegit, que malgrat este fet «els sis regidors ens mantenim en la nostra postura de seguir treballant per Alberic», després de qualificar la situació «d’increible».

El detonant de la radical decissió pot ser haja sorgit en que Sala responsabilitzara hui -per mig de l’emissora Onda Cero La Ribera-, a Carratalá i a Dolors Palomares (els dos regidors alliberats)  que Iberdrola tallara la llum en les instal.lacions de Servicis Socials.

Carratalá ha assegurat a este diari digital que «no teniem cap notificació d’Iberdrola perquè esta empresa ha enviat al voltant de 10 burofax al nom de l’alcalde avisant de l’impagament dels rebuts de la llum». Els regidors destituïts de les seues competències adverteixen que Sala es troba al front d’Hisenda i Compres i per tant «l’únic responsable de l’impagament de la llum».

El grup popular es queixa de la falta de comunicació amb el seu alcalde, perquè «fa ja mes i mig que no convoca una comissió de govern».

La situació de l’Ajuntament d’Alberic és insostenible i el El PP de la Ribera Alta, amb Rafael Soler al front, té la responsabilitat de trobar d’immediat una eixida davant el perjudici que pateix tot el poble.

Riberaexpress / Foto: Fran García (Las Provincias)

8 Comentarios

 1. Sóc d’Alberic i votant del PP. Si ho arrive a saber, ni vote. Lamentable el que està fent Faustino. Acapararà tot el poder?? i sense dedicació exclusiva???. O es que pensa donar les delegacions als altres grups???. A Coalició Valenciana??? (Estan 4 anys tirant-se de les orelles) Al grup de Pallarés???? Al socialistes???. De tota manera, vegent qui està en la junta gestora com a President… No puc entendre eixe canvi de xaqueta.
  El problema que tenen ara els regidors ex-delegats es que no poden tampoc ajuntar-se amb ningú. El únic partit amb el que tenen certa afinitat es Coalició Valenciana i n’estic segur que Javi voldrà eixir d’alcalde.

 2. Lo del nostre poble ja no potser real, es lo més vergonyós que ha pogut passar mai, pensaven que en Csrpi havíem tocat fons, però el senyor ex don Faustino, perque el don fa temps que la perdut, es un insult com a Alcalde, es lo més paregut a un dictador de republica bananera, que no estàn de acord en mi, pues com jo soc el alcalde, tots fora, en totes les paraules. FAUSTINO ERES UN SINVERGÜ….., I NO ES UN INSULT PERQUE SI TINGUERA VERGONYA FA TEMPS QUE ESTARÍA EN CASA.

 3. Bo, i què fa el PP de València???? Però quina broma és esta? Faustino, jo de tu agafaria els bartuls i arrearia, ahi no pintes res i tu erre que erre. Vergonya tinc de ser del poble.

  • Que te que fer el PP de Valencia si es el que es va empenyar en ficarlo en contra de lo que habíen votat la ejecutiva local d,Alberic? (Apojats pel Sr. Rafa Solar). Lo que hauríen de fer es rectificar i llevarlo ja, per clar aixó es veu que costa molt. Es veu que no son sabios.

 4. Veïns i Veïnes d’Alberic!!!!!
  Cridem a Jorge Javier Vazquez (Sàlvame) com a presentador del gran espertacle que estem visguent hui en dia a aquest poble, açò realment es «lamentable i vergonyós».
  A Nadal en lloc d’anar al Circ Mundial de València, vingueu als plenos d’Alberic , que voreu de «TOT» i s’ho passareu d’allò més be i damunt no es gastareu cap gallet!!!!

  LA RISA DE LA RIBERA EL NOSTRE POBLE «ALBERIC».

 5. Representants de la majoría del poble d,Alberic (els 10 concejals que no son del PP), fiqueuse les piles JA i presenteu la dichosa moció de censura. Pero a continuació TOST ELS 10 a treballar per al poble, avore si puguem donar un poquet d,ejemple i cordura i passar página a esta deplorable i ridícula situació, que ja esta bé de burlarse dels veins i veines d,Alberic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here