La patronal qualifica de «raonable i assumible» el conveni de collidors signat amb la UGT

1
337
Instal.lacions de la Copal en Algemesí

El president de la cooperativa agrícola d’Algemesí -COPAL- José Vicente Torrent s’ha mostrat «satisfet» en considerar «raonable i assumible» el conveni de collidors signat la passada setmana amb la UGT amb la mediació de la Direcció General de Treball.

Per a Torrent l’increment salarial pactat de l’1,5% és «normal i llògic» perquè «és el mateix que pactarem en el conveni del personal de magatzems». En canvi el sindicat CCOO diu que el nou conveni «és escandalós» i «perjudicial» per als interessos dels treballadors.

Els preus dels cítrics superen els de la campanya anterior

La principal «preocupació» dels agricultors i dels comerços i cooperatives «és el preu» de les taronges, uns preus que segons Torrent «són superiors als de la campanya anterior però inferior a la de fa dos anys».

L’actual campanya citrícola ha arribat ja al seu cim, especialmente en la Copal que emplea diariament al màxim de personal, uns 1.900 treballadors, que cullen «per dalt de 1,2 milions de kg diaris».

1 Comentario

 1. En momentos dificiles economicamente, donde la escases de puestos de trabajo, empresas como la Cooperativa de Algemesi, que debe ser EJEMPLO DE HONESTIDAD la lista de los puestos de trabajo a partir de las nuevas incorporaciones DEVERIAN DE SER PUBLICAS Y ACCESIBLES DE CONSULTA.
  Ya que ¿quien asegura que el orden de incorporacion ,no se altera en funcion
  de AMIGUISMOS Y OTRAS ESTRATEGIAS?
  Toda persona que cumpla las condiciones para poder solicitar puesto de trabajo
  estarian en lista por orden de solicitud, y estas listas serian PUBLICAS, de tal manera que en arreglo a las necesidades de entrada de personal, sabrian
  en que lugar de la lista estarian mas o menos cerca de su incorporacion.
  TANTO EN CULLIIDORS COMO EN PERSONAL ALMACEN.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here