EU-Alzira reclama que la Generalitat cumplisca els seus compromisos amb les beques de menjador

0
297

Ivan Martínez, regidor EU-Alzira

EU-Alzira lamenta els retalls en les beques de menjador per part de la Generalitat Valenciana, que ha elevat l’exigència de la puntuació per obtindre-les, i que, en els trams inferiors, només les cobreix parcialment. Bona mostra que aquestes beques resulten del tot insuficents és que l’Ajuntament d’Alzira ha de tindre un programa propi d’ajudes per a les beques de menjador, quan aquestes són competència de la Conselleria. Des de la nostra formació instem al govern local a què reclame a la Generalitat que no es produïsquen retalls en ajudes familiars, com ara en les beques de menjador, i que afecten a centenars de famílies en la nostra ciutat.

Per part, d’EU-Alzira, igualment, sol·licitem a l’Ajuntament que el seu programa d’ajudes a les beques de menjador s’ajuste als mateixos paràmetres de la Generalitat, que les dota només per a l’ensenyament públic, i allà on no s’arriba, com ara l’escola infantil.

Des d’EU lamentem l’actuació del govern autonòmic en les ajudes, i més en la situació que està patint bona part de la societat valenciana en aquestos moments de crisi. Fins i tot, cal dir que la Conselleria d’Educació està fent arribar circulars als mateixos col·legis públics per a què financen ells mateixos els casos en què la Generalitat només subvenciona un 60% o un 50% de la beca de menjador.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here