El CEIP Federico García Sanchiz d’Alzira rep la visita de 20 professionals del Projecte Comenius

0
225

Visita dels representants del projecte Comenius al García Sanchiz

Els dies 23, 24, 25 , 26 i 27 de novembre el CEIP Federico García Sanchiz d’Alzira  va rebre la visita de vint professionals de l’educació dels vuit païssos que junt amb nosaltres participen al Projecte Europeu Comenius: Festes i Tradicions. Representants educatius de Gal·les, Polònia, Eslovàquia, França, Italia, Portugal, Alemanya i Hongria han conegut el nostre centre i el sistema educatiu que desenvolupem.

El projecte té una durada de dos anys, amb l’objectiu d’obrir el coneixement Europa a l’alumnat, preparar-los per a la societat del futur i desenvolupar la competència lingüística de l’anglés. Uns dels actes més reprensentatiu va ser l’acte de benvinguda on participaren els 250 alumnes del centre, oferint-los parlaments en valencià i anglés i balls típics de la nostra localitat.

Les famílies poden seguir tot el Projecte Comenius a l’Aula Virtual Comenius dins la nostra web: www.fgarciasanchiz.es.

XVI SETMANA CULTURAL

Els alumnes en una de les activitats de la Setmana Cultural

Els dies 23, 24 i 25 de novembre el Ceip Federico Garcia Sanchiz desenvolupà la XVI Setmana Cultural amb el tema de Les FESTES I TRADICIONS de forma monogràfica.

La nostra escola utilitza tots els anys aquestes setmanes per a tractar temes monogràfics que milloren la formació i conscienciació social dels nostres alumnes, els futurs ciutadans de la societat del segle XXI.

El Consell Escolar va aprovar a principi de curs escolar, desenvolupar un projecte al voltant de les FESTES I TRADICIONS pensat per facilitar la implicació del nostre centre educatiu en l’ambiciós projecte d’imaginar i construir un món millor sense pedrer part de la nostra història i arrels, començant per la intervenció en l’entorn més immediat.

Els objectius de la Setmana Cultural van ser:

– Mostrar i conèixer les festes i tradicions lligades al nostre poble.

– Promoure activitats que fomenten la cultura i les tradicions.

Les activitats que es van a desenvolupar estaven destinades a transmetre tant a l’alumnat com a les seues famílies les festes i tradicions més lligades a nosaltres, axí es van desenvolupar:

–       Tallers i xerrades per a les famílies.

–       Tallers, activitats i eixides locals per a l’alumnat.

El centre ha creat una Aula Virtual de la Setmana Cultural per a que les famílies puguen vore totes les activitats desenvolupades i així seguir-les a casa.

Gràcies al professorat, Ampa i Ajuntament per la seua col·laboració!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here