Tres estudiants d’Alzira aconseguixen el Premi Extraordinari per les seues excel.lents notes

0
448

L’estudiant d’Alzira, Júlia Giménez Solano ha aconseguit el Premi Extraordinari en Primària que atorga la conselleria d’Educació per obtindre la qualificació d’Excel.lent en totes les asignatures del tercer cicle.

Júlia va estar proposada pel centre on ha estudiat Primària, el CEIP Ausias March en obtindre una nota mitjana de 10 punts.

Afortunadament, Júlia Giménez no és la única estudiant brillant d’Alzira, en l’Ensenyament Secundari Obligatori (ESO), dos alumnes de centres alzirenys han aconseguit el Premi Extraordinàri de Secundària. Es tracta de Joan Andreu Bella,  estudiant del IES Parra i de Ignacio Montalvá, alumne del col.legi La Purísima amb 10 i 9,91 punts de notes mitjanes respectivament.

Júlia Giménez Solano

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here