Navalón (CCOO) qualifica de «regressiu i escandalós» el conveni dels collidors firmat per la UGT

0
363

La patronal

Vicent Navalón

formada pel Comité de Gestió de Cítrics i les Cooperatives (APECA) signaren en la matinada del passat divendres el conveni de recolecció de cítris de la Comunitat Valenciana davant la presència del Director General de Treball.

El conveni dels collidors tindrà una vigència de 4 anys, amb increments salarials de l’1,5% per al destall, el 0% per al jornal dels dos primers anys i un 1% per a la resta. A més inclou una tabla de rendiments, que segons CCOO «deixarà completament desprotegist els treballadors i la desaparició del text de l’article 17.2 que controlava les contrataciones de les ETT».

El diregent sindical de CCOO, Vicent Navalón, ha qualificat de «regressiva i vergonyosa» la signatura d’este conveni per part de la UGT davant «la desregularització del sector i l’increment ridícul del salari».

Navalón, en declaracions a Riberaexpress lamenta que l’acord incloga també «clàusules que desprotegixen els collidors», així com també la «desvinculació del conveni de collidors del de magatzems».

Així ha quedat desconvocada la vaga indefinida de collidors que havien convocat de forma conjunta CCOO i la UGT en dividir-se les dos organitzacions sindicals davant la nova oferta de la patronal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here