Joves d’EU-Alzira participen en la Fira d’Associacions Juvenils per a donar a conéixer les seues alternatives

0
297
Stand d'EU a la Plaça Major

Joves d’Esquerra Unida d’Alzira va participar en la Fira d’Associacions Juvenils del passat dissabte, per donar a conéixer les seues alternatives, com ve realitzant en totes les anteriors edicions. Joves d’Esquerra Unida d’Alzira és un espai de participació juvenil, dirigit de forma assambleària per els seus membres; tant afiliats/afiliades com simpatizants.

La nostra finalitat és la de crear una consciència crítica en la ciutadania i les i els joves, per a propiciar un nessesari canvi social que antepose els interessos col·lectius, el benestar i la solidaritat entre pobles i persones per davant de la competitivitat i dels interessos mercantils o financers. Per això mateix, per què tenim molt a dir i les i els joves som un dels col·lectius més afectats per la crisi actual, animem al jovent alzireny a què s’acoste i participe en la nostra formació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here